Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szempontból férfi sokat ront a megítélésén ha futárnak áll dolgozni?
Sokan állítják hogy ez nem számít, de azért nem hiszem hogy nőként büszkeséggel tölthet el valakit amikor a leizzadt, csapzott bicajos futár a párja, vagy nem?
Szóval a nő nyilván nem fogja bevallani, de büszkébb lenne ha a párja öltönyben, nyakkendőben egy elegáns céges autóból mosolyogna ki és nem szétázva rongyolna át a városon bicajjal.
Akárhogy is de ilyen munkákra kényszerülni az valójában egy karrierbeli, szakmai kudarc eredménye, kivéve ha valaki még diák.
22. És sok mérnök a szakmájában is nagy nulla xD
Tapasztaltam, mennyire idióták tudnak lenni..
Sajnos nagyon sok,szép céges autóból mosolyogva kiszálló öltönyös férfi félig vagy teljesen impotens, ha van családja akkor félredug és nem is mindig nőkkel...
És bizony,lehet hogy egy csapzott futár este úgy alá tud verni a párjának,hogy annak eláll a szava...
Nézd, én férfi vagyok, azért a véleményem leírom.
Akinek ez taszító vagy kirívó ok, az elmehet a legősibb mesterséget űző legközelebbi nőnemű hozzátartozója legszűkebb testnyilasaba
Sajnos én már 41 évesen öreg vagyok a jóképű egyetemista futársrácokhoz XD.
Akik meg idősként csinálják, hát szegények nagyon le vannak sokszor harcolva én inkább sajnálom őket. Van amelyik 60 körüli és látszik, hogy majd kiköpi a tüdejét :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!