Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szempontból férfi sokat ront a megítélésén ha futárnak áll dolgozni?
Sokan állítják hogy ez nem számít, de azért nem hiszem hogy nőként büszkeséggel tölthet el valakit amikor a leizzadt, csapzott bicajos futár a párja, vagy nem?
Szóval a nő nyilván nem fogja bevallani, de büszkébb lenne ha a párja öltönyben, nyakkendőben egy elegáns céges autóból mosolyogna ki és nem szétázva rongyolna át a városon bicajjal.
Akárhogy is de ilyen munkákra kényszerülni az valójában egy karrierbeli, szakmai kudarc eredménye, kivéve ha valaki még diák.
9. Vicces, hogy ennyire felszínes vagy.
Ezért vagy Incel és szűz. :)
Futárral semmi gond azzal van gond ha valaki nem akar dolgozni vagy válogat, hogy mit csinál mit nem, mikor esetleg szükség lenne rá, hogy dolgozzon. Illetve van jó oldala is ha pl ő változtatja a szabadidejét vagy, hogy mikor mennyit dolgozik. Nem szabad munka alapján ítélkezni szépruhát meg húzhat akkor, ha megyünk valahová.
Volt futár párom semmi baj nem volt igaz nem biciklis, de kb mind1.
Hallottam már elegáns negyvenes nőtől megjegyezni,látva amikor nyáron, egy huszonéves futár leszállt a bicikliről...
" bakker, de kiharapnám a gatyójából"...
nagyjából ez is tükrözi,hogy nem a munka, a foglakozás mérvadó. Sok vízszerelő, klímás, de még díjbeszedő is mesélhetne a nőkről :)
"Akárhogy is de ilyen munkákra kényszerülni az valójában egy karrierbeli, szakmai kudarc eredménye, kivéve ha valaki még diák."
Igen, én is így gondolom. Egyébként ha ez csak egy átmeneti állapot, és tesz érte, hogy ne ezt kelljen élete végéig csinálni, akkor elfogadnám, csak ez nincs az emberekre ráírva. Mondani meg mindenki azt mond, amit akar.
Egy fizikai munka sem szégyellni való.
Az én párom most futárként tevékenykedik de ettől ő még az én szememben ugyanolyan férfias mint amikor az eredeti szakmájában dolgozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!