Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Női szempontból férfi sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szempontból férfi sokat ront a megítélésén ha futárnak áll dolgozni?

Figyelt kérdés

Sokan állítják hogy ez nem számít, de azért nem hiszem hogy nőként büszkeséggel tölthet el valakit amikor a leizzadt, csapzott bicajos futár a párja, vagy nem?

Szóval a nő nyilván nem fogja bevallani, de büszkébb lenne ha a párja öltönyben, nyakkendőben egy elegáns céges autóból mosolyogna ki és nem szétázva rongyolna át a városon bicajjal.

Akárhogy is de ilyen munkákra kényszerülni az valójában egy karrierbeli, szakmai kudarc eredménye, kivéve ha valaki még diák.

2023. máj. 18. 10:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Ide nem a tiktokos 16 évesek írnak, pubi. A való életből írunk, nem egy photoshoppolt alkalmazásról.
2023. máj. 18. 12:24
 12/30 anonim ***** válasza:

9. Vicces, hogy ennyire felszínes vagy.

Ezért vagy Incel és szűz. :)

2023. máj. 18. 12:31
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem zavarna, valószinűleg őt zavarná, hogy én nem ilyen jellegű munkát végzek. Volt kétkezi munkás párom, tapasztalat. Elég hamar előjött, hogy az én amúgy sokszor 12 órás felelősséggel járó munkám nem is munka mert egész nap csak üldügélek (= én nem lehetek fáradt-szoval otthon csináljak mindent én), de bezzeg az ő 6 órás fizikiai melója (amivel amúgy nálam, jóval kevesebbet kerestett) hát abba bele kell halni, szóval neki all inclusive ellátás jár, és kb ő tart el, mert ő dolgozik én meg nem. Hát fura egy logika volt.
2023. máj. 18. 12:43
 14/30 anonim ***** válasza:
91%

Futárral semmi gond azzal van gond ha valaki nem akar dolgozni vagy válogat, hogy mit csinál mit nem, mikor esetleg szükség lenne rá, hogy dolgozzon. Illetve van jó oldala is ha pl ő változtatja a szabadidejét vagy, hogy mikor mennyit dolgozik. Nem szabad munka alapján ítélkezni szépruhát meg húzhat akkor, ha megyünk valahová.

Volt futár párom semmi baj nem volt igaz nem biciklis, de kb mind1.

2023. máj. 18. 13:24
 15/30 anonim ***** válasza:
79%

Hallottam már elegáns negyvenes nőtől megjegyezni,látva amikor nyáron, egy huszonéves futár leszállt a bicikliről...

" bakker, de kiharapnám a gatyójából"...

nagyjából ez is tükrözi,hogy nem a munka, a foglakozás mérvadó. Sok vízszerelő, klímás, de még díjbeszedő is mesélhetne a nőkről :)

2023. máj. 18. 13:36
 16/30 anonim ***** válasza:
61%

"Akárhogy is de ilyen munkákra kényszerülni az valójában egy karrierbeli, szakmai kudarc eredménye, kivéve ha valaki még diák."

Igen, én is így gondolom. Egyébként ha ez csak egy átmeneti állapot, és tesz érte, hogy ne ezt kelljen élete végéig csinálni, akkor elfogadnám, csak ez nincs az emberekre ráírva. Mondani meg mindenki azt mond, amit akar.

2023. máj. 18. 13:47
 17/30 anonim ***** válasza:
90%

Egy fizikai munka sem szégyellni való.

Az én párom most futárként tevékenykedik de ettől ő még az én szememben ugyanolyan férfias mint amikor az eredeti szakmájában dolgozott.

2023. máj. 18. 14:04
 18/30 anonim ***** válasza:
10 kinn élek...úgyhogy tisztába vagyok a tényekkel.
2023. máj. 18. 16:28
 19/30 anonim ***** válasza:
Ha valóban kint élnél, jobban tisztába lennél a tényekkel, maradjunk annyiban.
2023. máj. 18. 16:37
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
A futárkodás átmeneti meló, így nem zavarna. Van 1-2 futár ismerősöm, de olyat egyiktől sem hallottam, hogy ez a terve nyugdíjig, van aki tanul épp valamit, van aki a rendes melója mellett csinálja heti 2-3 nap maximum.
2023. máj. 18. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!