Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, hölgyek! Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek! Mennyire zavaró, ha pl. vásárlás, utazás közben, vagy akár plázában leszólitanak titeket ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés
Sokszor gondoltam rá, hogy sose látom többet az illetőt, ezért le kellene szólitsam, de lehet hogy ő erre abszolút nem kiváncsi. Lehet csak menne a dolgára, én meg odaszerencsétlenkedek, és csak elrontom a napját, vagy idegesitem. F/35
2023. máj. 17. 08:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%
Engem nem zavar úgyis van páro.m.
2023. máj. 17. 15:13
 12/16 anonim ***** válasza:
62%
Most tényleg nem kötekedés. De hol lehet veletek ismerkedni? Mert buliban ugye nem, akkor utcán sem. Mi marad?
2023. máj. 17. 15:24
 13/16 anonim ***** válasza:
17%

Nem kamu 7es

Így történt.

Az ő lánya 5 éves az enyém 8.

És nagyon szép nő.

Igázából az ilyen gyerekes programokon engem szoktak megszólítani mert kb csak én vagyok ott férfi, mindenki más nő.

Én meg magas vagyok, izmos könnyen mosolygó ​nem a tipikus apu.

A jatszóteren is simán odalépnek hozzám nők dumalni ismerkedni.

Viszont én nem vagyok olyan elutasító mint amit itt írt a sok nő.

​ahogy én látom ők sem ilyenek igazából csak itt játszák az eszüket. Vagy az él a fejükben a kerdést olvasva, hogy ellenszeves az illető aki odalép hozzájuk...nem pedig laza és szimpatikus.

Mert utóbbi esetben igenis szeretnek ismerkedni. Ennyi.

De mint latod kerdező köztük is van sok dilis. Azt írta a masik oldalon az egyik figyeli a megszólítas után a palit nem e követi 😂

Ki a fene csinál ilyet?

Csakis egy őrült.

En az életben is szivesen beszélgetek masokkal. akkor is ha lejön a szitu hogy ismerkedni akar anyuka nekem viszont nem tetszik. Semmibe nem kerül kedvesnek lenni mással. VAgy ha összebandáznak a gyerekek akkor mindenkinek veszek üdítőt jegkrémet..anyukának is.

Ez a mostani anyuci viszont megfogott.

Alig várom hogy lássam este.

2023. máj. 17. 15:42
 14/16 anonim ***** válasza:
94%
Nem zavar. Viszont, ha nemet mondok, azt fogadja el és ne pattogjon.
2023. máj. 17. 15:46
 15/16 anonim ***** válasza:
20%

#12 Sehol, boldog kapcsolatban élek.

Egyébként leginkább hobbin, érdeklődési körön keresztül vagy baráti társaságban.

A #10-es válasz volt az enyém. Nincs rámírva, hogy van párom és 100%-ban elutasítok mindenkit.

2023. máj. 17. 18:29
 16/16 anonim ***** válasza:
95%
Engem nem zavar kivéve ha nyomulós és nem érti meg,hogy a nem az nem.
2023. máj. 17. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!