Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, hölgyek! Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek! Mennyire zavaró, ha pl. vásárlás, utazás közben, vagy akár plázában leszólitanak titeket ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés
Sokszor gondoltam rá, hogy sose látom többet az illetőt, ezért le kellene szólitsam, de lehet hogy ő erre abszolút nem kiváncsi. Lehet csak menne a dolgára, én meg odaszerencsétlenkedek, és csak elrontom a napját, vagy idegesitem. F/35
2023. máj. 17. 08:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Nyilván sokszor ha valaki olyan szólítja meg őket, aki tetszik nekik és ők épp nem sietnek sehová, akkor örülnek neki. Ha egy ronda férfi, vagy szociálisan nyomi férfi szólítja meg őket, az zavarja őket.
2023. máj. 17. 09:24
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Engem egyáltalán nem zavar, sőt ott egyből látom, hogy mennyire ápolt, igényes stb. 43N
2023. máj. 17. 09:43
 3/16 anonim ***** válasza:
29%

Én néha csinálok ilyet ha tényleg tetszik nekem a nő )

Sorban álltam arcfestésre egy rendezvényen.

A kislányom imadja az arcfestést.

Es odamentem az asztalhoz kivalasztani azt a fotót amit látni szeretnèk a gyereken.

Odavittem neki 2 képet hogy válasszon..ezek a legjobbak.

És mögöttem állt sorban egy gyönyörű szèp anyu.

Ilyet szólt a kislányahoz-nézd a kislány is milyen szépet választot...menj te is vàlassz.

Én meg ráneztem.

Neked is tök jól állna egy katicás arcfestés )

Erre mosolygott és azt mondta aha persze .

Én meg leggugoltam odahívtam a kislányát és a fülébe sugtam.

Vedd rá anyat hogy ő is csináltasson arcfestést. Legyetek egyformán szépek.

Es elkezdte nyaggatni hogy ő is festessen.

Aztán rám nezett en vigyorogtam ő meg mondta hogy kössz 😂...

Álltunk tovabb a sorban hallgattam... erre ilyet szólt.

Nem félsz? Hogy te itt flörtölsz egy kisgyerekes anyukaval. Mi van ha idejön a ferjem és szajon vág?

Én meg-neked nincsen férjed...szomorú a szemed. Te olyan egyedül vagy mint az ujjam...de gyönyörű szép vagy.

Mosolygott és bólintott.

Az arcfestés után van kedved beszélgetni velem?

Ennek 3 hete. És már velem él. Imádom.

2023. máj. 17. 09:47
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nem zavar (akkor sem ha ronda/nyomi a pasi). Egyetlen feltétellel: Amint nemet mondok, azonnal békén hagy és ennyi volt.
2023. máj. 17. 10:07
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a négyessel, valamint a modortól, a megszólítás módjától is függ.
2023. máj. 17. 10:29
 6/16 anonim ***** válasza:
88%

Nem jellemző ez az életemben, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor szólítottak le eddig ismerkedés okán a 33 évem alatt.

De azt mondom, szerencsére. Én nem ismerkedem így, nekem ez kifejezetten taszító is.

De nem egyformák a nők sem, lehet, hogy valakinek nem gond.

2023. máj. 17. 10:39
 7/16 anonim ***** válasza:
89%
A #3-mas története mekkora egy kitaláció. XD Legalább jópofa a legtöbb kamuhoz képest.
2023. máj. 17. 12:09
 8/16 anonim ***** válasza:
86%
Ha udvariasan és normálisan jön oda, illetve ért az első elutasításból, és utána nem próbálkozik be többet, akkor nem zavar.
2023. máj. 17. 12:09
 9/16 anonim ***** válasza:
75%
Engem zavarna. Utána figyelem, merre megy, hogy nem követ-e.
2023. máj. 17. 13:13
 10/16 anonim ***** válasza:
66%

Ha normálisnak tűnik (velem egyidős kb, nem extrém stílisú, nem ijesztő, nem nézném messziről fogyatékosnak vagy hajléktalannak) szóbaállok vele és udvariasan visszautasítom. Ha jól fogadja nincs gond, ha rosszul, akkor menekülök. Előbbi esetben jó élmény (lehet jót beszélünk, ha csak röviden is) vagy semleges, az utóbbi rossz.

Ha olyan, akivel nem akarok szóbaállni, olyan nyelven válaszolok neki, amin jó eséllyel nem ért, tehát nem angol, magyar vagy német. Ez eddig 100%-ban bejött.

Szerintem ha udvarias, jófej vagy és tiszteletben tartod az elutasítását, nem kezded győzködni és nem borulsz ki, akkor csinálhatod nyugottan. Csak olyanhoz menj oda, aki látszólag nem siet nagyon vagy nincs elfoglalva (pl nem telefonál).

2023. máj. 17. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!