Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják azt a nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják azt a nők, hogy leszólításkor/ismerkedéskor megadják a számukat, jelöljem be fb-on, minden fasza, majd eltűnnek?

Figyelt kérdés

Minek adta akkor meg? Értek a visszautasításból, lehetne rögtön az elején nemet mondani, elfogadom és megyek az utamra.

Hallottam olyat, hogy egyes nőknek könnyebb akkor igent mondani, mert konfliktust látnak, de nem akarnak belemenni, és könnyebb utólag neten kiadni az utadat, mert az személytelenül megnyugtató.

Viszont baromi gáz a helyzet, nem egyszer történt meg. Éveken át gyáva voltam megszólítani nőket, amiket bánok is, mert szépek voltak (nem úgy kell érteni, hogy az utcán egy szépet leszólítok, hanem speciális környezetben), most meg azt látom, hiába vagy bátor, bevállalós, hódító, kezdeményező, kezdeti lelkesedés és reménykedés után nem lesz semmi. Tehát ugyanott vagyok, mint mikor le se szólítottam őket... ez a végtelenül szomorú benne.

Ja, amúgy írhatjátok, biztos nem voltam szimpi nekik, csakhogy az illetők később sem jöttek össze mással, tehát nem az volt, hogy találtak jobbat helyettem.

2022. szept. 9. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Azert, hogy ne kezdjen a pasi vitaba, azaz sajat maguk es testi/lelki epseguk vedelme erdekeben.

31 eves vagyok, es legalabb tizszer volt mar olyan, hogy nem fogadtak el a "nem"-et. Egy esetben a varoson keresztul kovetett a csavo, nagyon ijeszto volt.

Szerinted egy ilyet megkockaztatnek meg egyszer?? Soha, ennyi eleg volt, tanultam belole. Sajnalatos a "rendes sracok" miatt, de amig ti ferfiak nem alltok bele a temaba (= kollektivan fellepni a zaklatok ellen), hanem csak magatokat sajnaltatjatok, addig ez igy marad.

2022. szept. 9. 17:17
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Mert ha ott nemet mondok, akkor el vagyok hordva mindennek. Ghostingolni, tiltani lehet neten és akkor legalább ezt megúszom.
2022. szept. 9. 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Ahogy fentebb írták. Én mondjuk a másik fajta vagyok, akit itt mindennek el szoktak hordani. Mikor egy férfi leszólít azonnal közlöm, hogy nem ismerkedek. Mióta van párom, azóta a bocsi, de van párom a nyerő szöveg. Sőt, idegen társaságban, ha nincs ott a párom, már az első pár mondatba jól érthetően belefűzöm, hogy ő van nekem, így nem vagyok pálya.

Teljes mértékben megértem azokat, akik nem élőben küldik el a próbálkozót. Mondjuk, mint írtam, nálam a próbálkozásig se nagyon jutott el soha senki, aki idegenként közeledett.

2022. szept. 9. 17:41
 4/8 anonim ***** válasza:
8%
Bosszú, így b*ák át a férfiakat.
2022. szept. 9. 17:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Amúgy az egyik leszólítottal randiztam is. Tehát nem az volt, hogy leszólítás után rögtön ghosting. Végül kiderült, hogy szeret valakit, csak az illető őt nem, de rá vár. Na, mondtam magamban, akkor jó várakozást... gondolom próbált túllépni rajta, azért mondott igent, aztán a randi után összehasonlított, és ő volt a jobb. Csakhogy még akkor is azt mondta, hogy bejelölhetem fb-on, bejelölöm, erre nem jelölt vissza. Mikor írtam neki a búcsúsms-t, rá egy hétre válaszolt, hogy sajnálja, hogy kommunikálhatta volna ezt az egészet jobban. Hát, oké...
2022. szept. 9. 17:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem itt az a baj, hogy ha már egy kicsit közelítenek a nők a férfiak felé, plusz információkat adnak meg magukról, a férfiak hajlamosak magukat ebbe beleélni. És mint a lányok az oviban, ha tetszik nekik az adott hölgy, máris továbbgondolják, mikor még az x. randi után is rengeteg buktató lehet, amire egy nő azt mondhatja, hogy nem kér további találkozásokból. Csak ugye rossz visszaesni a Földre.

Minden esetre dicséretes/elismerésre méltó, hogy mered élőben vállalni az ismerkedést. Ne éld bele magad semmibe, vedd lazán még a 3. 4. alkalmat is. És nagy baj nem lehet. :D :)

Viszont normális elköszönést, minden férfi érdemel. Azt én is zokon venném, ha férfi lennék.

N

2022. okt. 23. 17:00
 7/8 anonim ***** válasza:
* Előző vagyok. Az utolsó két mondatomat annyival kiegészíteném, hogy természetesen csak akkor, hogy ha ettől a lány/nő nem kerül veszélybe. Sajnos én is tapasztaltam, hogy a férfiak egy része nehezen érti meg az elutasítást. :(
2022. okt. 23. 17:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nekem írtál privátban, de itt válaszolok. :)

Én már nem ismerkedem, de igen, a másik oldalról is elég jellemző volt az eltűnés. Szerintem annyit minimum érdemel a másik, hogy elköszönjenek tőle, esetleg elmondják a probléma okát. Ugyanakkor őt meg a döntésének a tiszteletben tartása illetné meg. Sajnos odáig jutottunk, hogy ez már csak egy idillikus kép, miközben ennek kéne normálisnak lenni.

2022. okt. 25. 11:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!