Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazánkban a magyar nők számára milyenek számít a magyar pasik nagy többsége?
#31: "mint egy olyan aki melos ruhaba leszall a buszrol"
Jó vicc, melós ruhában menni randira? Nem pusztán sima igénytelenség, hanem annak aktív demonstrálása (tettekkelvaló megmutatása), hogy sz*rik rá, milyen első benyomást tesz a másikra, amivel semmibe veszi, nem tiszteli meg őt.
35:
Ez a "Az öv színével megegyező cipőt szabad csak felvenni" szintű öltözködési "szabálykövetés" viszont nem a sznobizmussal egyenlő? Hogy nincs más dolga valakinek csak azt nézegesse, hogy barna cipőhöz barna az öv, meg ne legyen felirat a pólón hanem szigorúan egyszínű, mert a felirat nem elég komoly!? Ehhez kell "érteni"? Én ezt merevnek, rugalmatlannal és sznobnak tartottam mindig is. Vagyok annyira érett, hogy ne a póló színe alapján ítéljem meg a másikat, illetve hogy ne érdekeljen, hogy ő épp milyen színharmóniát képzel rám megfelelő öltözetnek :D
"Az öv színével megegyező cipőt szabad csak felvenni"
Baromság. És ez így ebben a formában szerintem rég túlhaladott, lejárt lemez öltözködési szabály. Kíváncsi lennék, honnanszedted.
#36: szerintem te rohadtul nem vagy érett. Ja, ésha nem vennéd észre: szalmabáb érvelsz.
Amúgy meg ez a rendszer maximum azok számára rugalmatlan, akiknek nincsen semmi érzéke hozzá. Sznobizmussal meg, mármint szitokszóként használva, általában azok szoktak dobálózni, akik nem hogy híján vannak bármiféle kifinomultságnak, de erre még büszkék is.
38: Nem gondolnám, hogy bármiféle "szabálykönyv" bigott követése a kifinomultsággal egyenlő, de persze a vélemények különböznek és ez így van jól.
De nem szeretem ha valaki erre büszke, hogy ilyen szabályokat ismer és követ, mert ez olyan, mintha valaki arra lenne büszke, hogy kötelező jelleggel színházba jár kizárólag azért, hogy elmondhassa, hogy jár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!