Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazánkban a magyar nők számára milyenek számít a magyar pasik nagy többsége?
- immáron 6 éve minden egyes nap sportolok és egészségtudatosan étkezem
- minden nap 2x tusolok (1x edzés után, 1x lefekvés előtt),
- minden nap hajat mosok - mondjuk ezt másoktól nem várom el, tudom, hogy ez az én rögeszmém
- a fogaimat szabályoztatom
- az arcbőrömet tudatosan ápolom
- akármikor, akárhová mozdulunk ki, igényesen sminkelek, csinosan öltözöm, és úgy nézek ki, hogy büszke lehet rám a párom
És ezek most csak a külsőségekre, tisztaságra vonatkozó dolgok.
Szóval bocs, de nekem nem elég annyi, nem rohadnak ki a fogai és méltóztat lefürdeni, és nem ugyanazt a gatyát veszi vissza utána kifordítva.
Kérdésre válasz: végtelenül korlátolt, önelégült, kb. ilyen "én sz*rtam a világot" attitűddel mászkál mindenfelé. Vitában sosem töri magát azzal, hogy valid érveket hozzon, elvégre alapjáraton úgyis mindig neki van igaza, mert csak, aki meg nem látja be, az hülye, mint rajta kívül amúgy mindenki, főleg a nők.
A külsőre való igénytelenségről meg már mindent elmondtak a többiek. Én csak azt az attitűdöt írtam le, ami megmagyarázza, hogy miért ennyire igénytelenek.
#14: +1!
Amúgy meg, külföldi pasiknál pont ez a proli mentalitás nincs meg, ettől vonzóbbak (még a nulla kiállású angol f@szika is pl vonzóbb, mert a viselkedésük kifinomultabb, más szóval nem tudom kifejezni.) Éltem Angliában is, Ausztriában is, egyetemen még Kínában is (nyugat-európaiakkal egy csoportban), tudom, miről beszélek.
N/38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!