Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nemrég felregisztráltam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég felregisztráltam egy társkereső honlapra, és megdöbbenéssel tapasztalom, hogy a legtöbb nő még arra sem képes, hogy válaszoljon a levélre, vagy első üzenetre reagál, de a többire nem. Kérdezem én, mégis miért lett egyes nőknek ekkora arca?

Figyelt kérdés

2023. máj. 15. 12:10
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
32%
Írjál neki kezdèsnek valami faxsagot azokra válaszolnak. Ilyen szia mizut meg gyönyörű vagy enged el
2023. máj. 16. 13:46
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg valami ertelmeset? Ja, nem, bocs csak vicceltem.
2023. máj. 16. 21:24
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

"megkérem őket, hogy írjanak magukról egy kicsit, aztán semmi válasz. "

És te írtál magadról egy kicsit? Mert ha nem, csak a másiktól kéred, akkor ne csodálkozz, hogy nem válaszol.

2023. máj. 16. 23:18
 34/36 anonim ***** válasza:
75%

"Amúgy meg a legtöbb orosz nő, nem a pénz miatt ismerkedne, hidd el. Akikkel én megismerkedtem, normális jól fizető állása van, saját lakása-basszus 35 évesen saját, önerőből vett lakása van soknak, nem apuci-anyuci rakta alájuk-csakhogy odahaza férfiakból gyenge a választék, panaszkodnak a sok iszákos-drogos férfira."

Hat akkor elegge el vagy tevedve, mert altalanossagban veve az orosz nok anyagiasak. 9 eve elek Szentpetervaron, ezalatt az ido alatt pedig nyilvan beilleszkedtem a helyiek koze, latom, hogy elnek, milyen ertekeket kepviselnek stb.

Az valo igaz, hogy a nagyobb varosokban(Moszka es Petervar leginkabb) sok embernek van sajat lakasa, de a legtobbjuk ugyanugy hitelre veszi, mint Magyarorszagon. Ezen felul sokan orokolnek es bizony az sem ritka, hogy a szulok teszik alajuk. A tarsadalom egy nagyon kis szazaleka teheti meg maganak, hogy hitel nelkul vegyen maganak lakast. Nem tudom hol elsz, ha szerinted ilyen jol megy az atlag orosznak. : D

A nok tulnyomo tobbsege valoban dolgozik, viszont teljesen bevett szokas, hogy ennek ellenere a ferfi fizet a randikon, draga ajandekokat vesz a nonek es o ad bele tobbet a kozosbe- mar ha a no egyaltalan belead es nem magara kolti el az egesz fizeteset. Nyilvan vannak kivetelek es nem igy el mindenki, de muszaj voltam helyre tenni a dolgokat a fejedben, mert eleg durva tevkepzeteid vannak Oroszorszaggal kapcsolatban.

Ja, meg valami a temaba vagoan: azok az orosz nok akik kulfoldi ferfiakra vadasznak nem feltetlenul a penztarcajukra hajtanak, hanem ugrodeszkanak hasznaljak oket, hogy kesobb tovabb alljanak egy joleti allamba vagy mar az adott orszagban jojjenek ossze valakivel, akinek jobban megy a szeker.

Egyebkent en sem valaszoltam soha azoknak a ferfiaknak, akik interjukent kezelik az ismerkedest. Megis mit kene valaszolni arra, amikor valaki annyit ir az uzeneteben, hogy "meselj magadrol"?

Hat mit kene meselnem? Ha ott vagy a tarskereson vedd mar arra a faradsagot, hogy elolvasod a masik adatlapjat es maris van egy csomo tema, amit fel tudsz dobni az uzenetedben. Tapasztalatom szerint csak a lusta luzerek csinaljak ezt, akit tenyleg erdekel a no, az elolvassa a bemutatkozasat es ahhoz idomitja a sajat levelet.

2023. máj. 17. 01:34
 35/36 A kérdező kommentje:
Mindig bemutatkozással kezdem, leírom, hogy mivel foglalkozom-programozó vagyok- és mellé tanulok-fizikát, a kvantum szakirány érdekel- van saját házam, kocsim,négy nyelven beszélek. Egyébként mindig olyanokra írok, akik számára beleférek az elvárt paraméterekbe. Ma beszéltem anyám ismerősével aki pszichológus és elmondta, hogy sok nő rossz irányba változott, mivel a párkapcsolatban nem a klasszikus értelemben vett párt keresik, hanem a saját önimádatuk kielégülését keresik a férfiban. Mindegy szombaton lesz egy találkozóm egy nővel, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
2023. máj. 17. 20:36
 36/36 anonim ***** válasza:
82%
Akkor válogass türelmesen. GOndolom, nem vígasztal, hogy ilyen appokon a férfiak 80%-a is instant kuka.
2023. máj. 17. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!