Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég felregisztráltam egy társkereső honlapra, és megdöbbenéssel tapasztalom, hogy a legtöbb nő még arra sem képes, hogy válaszoljon a levélre, vagy első üzenetre reagál, de a többire nem. Kérdezem én, mégis miért lett egyes nőknek ekkora arca?
"megkérem őket, hogy írjanak magukról egy kicsit, aztán semmi válasz. "
És te írtál magadról egy kicsit? Mert ha nem, csak a másiktól kéred, akkor ne csodálkozz, hogy nem válaszol.
"Amúgy meg a legtöbb orosz nő, nem a pénz miatt ismerkedne, hidd el. Akikkel én megismerkedtem, normális jól fizető állása van, saját lakása-basszus 35 évesen saját, önerőből vett lakása van soknak, nem apuci-anyuci rakta alájuk-csakhogy odahaza férfiakból gyenge a választék, panaszkodnak a sok iszákos-drogos férfira."
Hat akkor elegge el vagy tevedve, mert altalanossagban veve az orosz nok anyagiasak. 9 eve elek Szentpetervaron, ezalatt az ido alatt pedig nyilvan beilleszkedtem a helyiek koze, latom, hogy elnek, milyen ertekeket kepviselnek stb.
Az valo igaz, hogy a nagyobb varosokban(Moszka es Petervar leginkabb) sok embernek van sajat lakasa, de a legtobbjuk ugyanugy hitelre veszi, mint Magyarorszagon. Ezen felul sokan orokolnek es bizony az sem ritka, hogy a szulok teszik alajuk. A tarsadalom egy nagyon kis szazaleka teheti meg maganak, hogy hitel nelkul vegyen maganak lakast. Nem tudom hol elsz, ha szerinted ilyen jol megy az atlag orosznak. : D
A nok tulnyomo tobbsege valoban dolgozik, viszont teljesen bevett szokas, hogy ennek ellenere a ferfi fizet a randikon, draga ajandekokat vesz a nonek es o ad bele tobbet a kozosbe- mar ha a no egyaltalan belead es nem magara kolti el az egesz fizeteset. Nyilvan vannak kivetelek es nem igy el mindenki, de muszaj voltam helyre tenni a dolgokat a fejedben, mert eleg durva tevkepzeteid vannak Oroszorszaggal kapcsolatban.
Ja, meg valami a temaba vagoan: azok az orosz nok akik kulfoldi ferfiakra vadasznak nem feltetlenul a penztarcajukra hajtanak, hanem ugrodeszkanak hasznaljak oket, hogy kesobb tovabb alljanak egy joleti allamba vagy mar az adott orszagban jojjenek ossze valakivel, akinek jobban megy a szeker.
Egyebkent en sem valaszoltam soha azoknak a ferfiaknak, akik interjukent kezelik az ismerkedest. Megis mit kene valaszolni arra, amikor valaki annyit ir az uzeneteben, hogy "meselj magadrol"?
Hat mit kene meselnem? Ha ott vagy a tarskereson vedd mar arra a faradsagot, hogy elolvasod a masik adatlapjat es maris van egy csomo tema, amit fel tudsz dobni az uzenetedben. Tapasztalatom szerint csak a lusta luzerek csinaljak ezt, akit tenyleg erdekel a no, az elolvassa a bemutatkozasat es ahhoz idomitja a sajat levelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!