Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég felregisztráltam egy társkereső honlapra, és megdöbbenéssel tapasztalom, hogy a legtöbb nő még arra sem képes, hogy válaszoljon a levélre, vagy első üzenetre reagál, de a többire nem. Kérdezem én, mégis miért lett egyes nőknek ekkora arca?
Figyelt kérdés
2023. máj. 15. 12:10
11/36 A kérdező kommentje:
A legtöbben írnak egy választ, ami a legtöbbször annyit tartalmaz, hogy szia, örülök, hogy írtál vagy mint csak komoly kapcsolatot keresek. Aztán mikor megírom, hogy nekem nem futó kaland kell hanem komolyan gondolom a társkeresést, megkérem őket, hogy írjanak magukról egy kicsit, aztán semmi válasz. Azért annyira tiszteljen már meg, hogy megírja bocs, de nem érdekelsz, vagy valami ilyesmi.
2023. máj. 15. 13:34
12/36 A kérdező kommentje:
5/11 Nemcsak én szembesülök ilyesmivel, hanem mástól is hallottam ezt! A volt osztálytársaimtól, haveroktól, kollégáktól. Nincs azzal semmi baj, ha nem érdeklem őt, de legalább válaszra méltasson, bár lehet, hogy én vagyok túl régimódi. Egyébként a durva az az, hogy az ember felmegy külföldi társkereső oldalakra-perfekt tudok oroszul- ott nemcsak, hogy válaszolnak, hanem skypon, vagy facebook-on keresztül is tudok velük beszélgetni, webcamera segítséggel. Lehet, tényleg apámnak lesz igaza, mikor azt mondta, hogy hagyjam a francba az itteni nőket és inkább szerezzek egyet valamelyik volt KGST-országból, ott van választék bőven, idézem őt: azok legalább tudják mit akarnak, családban gondolkodnak ráadásul egy életre.
2023. máj. 15. 13:42
13/36 anonim válasza:
Senki nem tart vissza, mint látod.😂
14/36 anonim válasza:
Ugyan már, ezen nincs mit csodálkozni, az orosz nők majdnem mind ide akarnak jönni. Nehogy azt hidd hogy önmagadért tetszel neki.
15/36 A kérdező kommentje:
14/14 anonim Nyilván tudom, nem vagyok hülye. Viszont sokat elmond a társadalom állapotáról, hogy az emberekből kiveszett valami. Régen ismertem egy nőt-már meghalt szegény- hát nem semmi volt! Mind külsőleg-mind belsőleg! Gyönyörű szépvolt és intelligens, mégsem hordta úgy fenn az orrát mint sokan most, akik épphogy tudnak írni olvasni. Amúgy meg a legtöbb orosz nő, nem a pénz miatt ismerkedne, hidd el. Akikkel én megismerkedtem, normális jól fizető állása van, saját lakása-basszus 35 évesen saját, önerőből vett lakása van soknak, nem apuci-anyuci rakta alájuk-csakhogy odahaza férfiakból gyenge a választék, panaszkodnak a sok iszákos-drogos férfira.
2023. máj. 15. 15:00
16/36 anonim válasza:
AMikor olyanok írnak, akik egyértelműen nem esnek bele abba a körbe, akit keresek, és amit olvashattak is, akkor nem válaszolok. Nem véletlen van oda írva, ami ott van.
17/36 anonim válasza:
15
A végén még el is hisszük, hogy sorban állnak érted a nyugat*-európai nők. Ja, nem LOL
18/36 anonim válasza:
Nem hasonlítsuk már össze a magyar és orosz nőket. Más körülmények, társadalom.......
19/36 anonim válasza:
A társkeresők sajnos ilyenek. Sokan emiatt kerülik is őket inkább. Nagyon pofára mennek ott az emberek, nem tudod a személyiséged megmutatni
20/36 A kérdező kommentje:
17/19 Látom te nem beszélni magyar! Te volni kint amerika öt perc és elfelejt madzsar nyelv?! Ki írta, hogy sorban állnak értem? Azért meg nehogy már én érezzem rosszul magam mert, az anyanyelvemen kívül még három más nyelvet beszélek perfekt!
2023. máj. 15. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!