Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég felregisztráltam egy társkereső honlapra, és megdöbbenéssel tapasztalom, hogy a legtöbb nő még arra sem képes, hogy válaszoljon a levélre, vagy első üzenetre reagál, de a többire nem. Kérdezem én, mégis miért lett egyes nőknek ekkora arca?
Ezt akartam én is írni, mint 21-es.
HOl ismerkedsz? Gondolom van profil az adott oldalon, ahol található egy kis bemutatkozószöveg. Szóval a rövid bemutatkozást kérni tök fölösleges üzenetben. Viszont kb azt kérded, hogy kezdjen bele a személyét összefoglaló rövid-esszébe, miközben tőled - a kezdeményező féltől - lényegében csak egy sziát kapott.
Ha te kezdeményezel, akkor kezdeményezz, ne pedig cak "ittvagyok, kezdeményezhetsznáalm":D
25, aham... De elhet, hogy valakinek a társkereséssel nem a Naaagy Igazság keresése a célja, hanem simán a... társkeresés...
Ha téged érdekel az ilyen jellegű "kutatás" akkor hajrá, de ha valaki párt keres, miért ezzel cseszekedjen?
Épen párkeresés témában szokták mondani ezt a betanult szöveget, hogy a személyiség fontosabb a külsőnél...aha, eddig is ezt tapasztaltam, meg láttam az életben...persze. Leírom az igazságot: Jóképűkének biztos, hogy lesz kapcsolata, még akkor is ha egy tahó, bunkó, alulművelt kretén. Előnytelen külsejűnek meg soha a büdös életben nem lesz kapcsolata, akármennyire, rendes, művelt, stb. Ezért is hagytam már régóta az egész párkeresést a p.csába, nekem ne jöjjenek az ilyen maci mesékkel, mint pl.:" Nem rég léptem ki egy rossz kapcsolatból, még idő kell nekem" Aha, másnap meg már kapcsolatban van mással.
"Maradjunk barátok": ez annyit takar, hogy talán visszaköszön, ha ráköszönök, többet nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!