Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nemrég felregisztráltam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég felregisztráltam egy társkereső honlapra, és megdöbbenéssel tapasztalom, hogy a legtöbb nő még arra sem képes, hogy válaszoljon a levélre, vagy első üzenetre reagál, de a többire nem. Kérdezem én, mégis miért lett egyes nőknek ekkora arca?

Figyelt kérdés

2023. máj. 15. 12:10
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
91%
"Aztán mikor megírom, hogy nekem nem futó kaland kell hanem komolyan gondolom a társkeresést, megkérem őket, hogy írjanak magukról egy kicsit, aztán semmi válasz." - ha te írsz rá, akkor szimpatikusabb lenne, ha te kezdenéd a bemutatkozással és nem ilyen kikérdezés jellegű lenne a történet. Erre a felvezetésre nem csodálom, hogy nincs kedvük válaszolni. Próbáld ki, hátha több válaszod lesz, mivel így már van mihez kapcsolódni a nőnek.
2023. máj. 15. 15:20
 22/36 anonim ***** válasza:
82%

Ezt akartam én is írni, mint 21-es.

HOl ismerkedsz? Gondolom van profil az adott oldalon, ahol található egy kis bemutatkozószöveg. Szóval a rövid bemutatkozást kérni tök fölösleges üzenetben. Viszont kb azt kérded, hogy kezdjen bele a személyét összefoglaló rövid-esszébe, miközben tőled - a kezdeményező féltől - lényegében csak egy sziát kapott.

Ha te kezdeményezel, akkor kezdeményezz, ne pedig cak "ittvagyok, kezdeményezhetsznáalm":D

2023. máj. 15. 16:56
 23/36 anonim ***** válasza:
9%
Keress a neten valami jóképű fickóról egy két képet, de ne valami ismert színészről vagy hírességről, mert rögtön levágják, hogy kamu profil, meglásd azonnal visszaírnak.
2023. máj. 15. 17:01
 24/36 anonim ***** válasza:
86%
23, na ezzel mondjuk kva sokra mész.... Mégis mire jó ez?
2023. máj. 15. 17:04
 25/36 anonim ***** válasza:
9%
Semmire igazából, csak meglehet cáfolni vele azt a valótlan állítást, hogy a belső tulajdonságok fontosak, nem a külső. Mindenki ezt pofázza, aztán kiderül, hogy semmi nem igaz ebből.
2023. máj. 15. 17:07
 26/36 anonim ***** válasza:
88%

25, aham... De elhet, hogy valakinek a társkereséssel nem a Naaagy Igazság keresése a célja, hanem simán a... társkeresés...

Ha téged érdekel az ilyen jellegű "kutatás" akkor hajrá, de ha valaki párt keres, miért ezzel cseszekedjen?

2023. máj. 15. 17:10
 27/36 anonim ***** válasza:
10%

Épen párkeresés témában szokták mondani ezt a betanult szöveget, hogy a személyiség fontosabb a külsőnél...aha, eddig is ezt tapasztaltam, meg láttam az életben...persze. Leírom az igazságot: Jóképűkének biztos, hogy lesz kapcsolata, még akkor is ha egy tahó, bunkó, alulművelt kretén. Előnytelen külsejűnek meg soha a büdös életben nem lesz kapcsolata, akármennyire, rendes, művelt, stb. Ezért is hagytam már régóta az egész párkeresést a p.csába, nekem ne jöjjenek az ilyen maci mesékkel, mint pl.:" Nem rég léptem ki egy rossz kapcsolatból, még idő kell nekem" Aha, másnap meg már kapcsolatban van mással.

"Maradjunk barátok": ez annyit takar, hogy talán visszaköszön, ha ráköszönök, többet nem.

2023. máj. 15. 17:22
 28/36 anonim ***** válasza:
86%
27, ha a saját frusztrációdat szeretnéd leírni, megteheted egy saját kérdés, vag yinkább egy saját blog vagy vlog keretein belül. Más kérdését viszont tök fölösleges spamelned azzal, hogy neked milyen sérelmeid vannak.
2023. máj. 15. 17:45
 29/36 anonim ***** válasza:
0%
Hány èves vagy? Elég papás válaszaid vannak.
2023. máj. 15. 17:55
 30/36 anonim ***** válasza:
82%
Inkább, mint egy hisztis 16 évesé:D
2023. máj. 15. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!