Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi képtelen beszélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi képtelen beszélni az érzéseiről, mindenképpen engedjem el?

Figyelt kérdés

Már harmadjára történik meg ugyanaz velünk, és egyszerűen nem lehet dűlőre jutni vele, mert nem beszél arról, hogy mit gondol rólam, erről az egészről, hogy miért beszél velem újra és újra, miért sértődik meg, miért tűnik el, igazából bármit mondhatna , de olyan, mintha egy fal venné körül.

Engem meg ez nyilván zavar, mert tisztázni szerettem volna, hogy akkor mire számítsak tőle.

Nem voltunk soha így konkrétan kapcsolatban, és messze is élünk egymástól, ez arról szólt, hogy néha találkoztunk, egyébként meg nagyon sokat beszélgettünk neten, nagyon aranyos volt ilyenkor, tényleg úgy tűnt, hogy érdeklem, meg részei voltunk egymás napjainak, meséltünk, mit csinálunk, képeket küldtünk. Néha szex cseteltünk is, és most a legutóbb pont emiatt lettem már ideges, hogy miért csinálja ezt, ha amúgy meg a találkozást nem bírjuk összehozni (mostanában mindig volt valami családi/munka dolog). És azt mondtam, hogy rosszul esik, hogy csak játszik az érzéseimmel, mintha valami r****c lennék..

Erre nem írt egy darabig, aztán végül azt írta, hogy nagyon sajnálja, ha ezt éreztette velem, bocsánatot kér.

Írtam, hogy rendben van. De akkor mi a valóság?

Erre már 3 napja el van tűnve.

Nem tudom, hogy érdemes-e még keresnem. Fontos nekem, de egyszerűen nem értem az ilyen viselkedést, annyira nem tud beszélni semmi mélyebb dologról, nem csak konkrétan most.

Mit lehetne tenni? Vagy tényleg próbáljam valahogy végleg elfelejteni?

2023. máj. 14. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha messze éltek egymástól akkor gyakorlatilag bármit csinálhat a hátad mögött, nem tudod leellenőrizni. Lehet hogy van valakije, ezt is könnyen el tudja titkolni. Vagy csak több vasat tart a tűzben. Bármi lehet.

A másik kérdés, ha olyan messze éltek egymástól akkor minek is számítasz rá komolyabban. Ha összejönne a kapcsolat, akkor tudnátok a távkapcsolattal járó macerát (sok idő, állandó utazgatás egymáshoz) csinálni?

Nagy távolságban élő ember dolgain ne agyalj túl sokat, mert azt vetít magáról amit csak akar. Biztos nem véletlen, hogy nem akar ettől közelebb engedni magához.

2023. máj. 14. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért csinálta, mert merevedési problémái vannak, és így meg akarta nézni működik e neki legalább ismeretlennel így neten. Depressziós is ez miatt. Azok szoktak akarni szexcsetelni akiknek aztán kiderül hogy nem megy otthon.
2023. máj. 14. 17:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Amúgy most, hogy mondod, mikor legutóbb találkoztunk (ez amúgy még tavaly, mert aztán később megint nem beszéltünk fél évig), voltak ezzel problémái valóban. 😳

De akkor nem gondoltam annyira bele, mert előtte korábban működött, és azt gondoltam, biztos, csak ideges, hogy újra találkoztunk, vagy valami egyéb nyomasztja, vagy éppen van valakije titokban.

De annyira fura, mert csomószor írta, hogy nagyon szeretne már látni, meg a szexxel kapcsolatban is, de aztán meg valahogy mégis mindig volt valami. Mintha szeretné, de valami miatt tartana tőle. :/

2023. máj. 14. 17:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el. Az, akit egy kicsit is komolyabban érdekelsz az nemcsak írja, hogy látni szeretne, hanem megy és találkozik veled!
2023. máj. 14. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:
36%
Más módon, pl.: írásban, rajzban is kifejezheti magát...
2023. máj. 14. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!