Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire sok a mamahoteles férfi a 30-35 évesek között vagy csak engem talàlnak be mindig ?

Figyelt kérdés
Nektek mik a tapasztalataitok?
2023. máj. 13. 09:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
#10! 6 millióra gondoltál, ugye? 6 év, az 72hónap. Áruld már el nekem, átlagfizetésből hol teszel te félre havi közel 1milliót?🤣
2023. máj. 13. 10:28
 12/21 anonim ***** válasza:
25%
Ha meg alberletbe lakik akkor fikazva van , hogy miert lerugott.. mindig van valami amibe belekotnek a nok..
2023. máj. 13. 11:14
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem zavarna az albérlet nem kötök bele ha valaki önàllòan boldogul.
2023. máj. 13. 11:16
 14/21 anonim ***** válasza:
60%
Nem csak téged kérdező! Rengeteg a 30 as életképtelen a mama szoknyája mellől.
2023. máj. 13. 11:32
 15/21 anonim ***** válasza:
26%

Én 33 vagyok és szüleimmel élek, pedig van saját lakásom és kocsim amit önerőből vettem. (nem keresek sokat, csak nem szórom a pénzt)

Anyuka szeret főzni, a főztjét megeszem, adok neki havi 50-et, minden mást magamnak oldok meg. Sőt még anyukától is átveszem a porszívózást, viráglocsolást.

Ezzel egyes nonek gondja van de nem értem miert :D

2023. máj. 13. 11:44
 16/21 anonim ***** válasza:
5%

"De miért baj, ha valakinek soha nem lesz saját lakása?"

Azért mert,

1. Aki nem tudott sajátra szert tenni, az semmire nem vitte az életben

2. A nyugdíjadból (már ha lesz) nem fogsz tudni egy albérletet fenntartani, utcára kerülhetsz

3. A gyerekeid semmit nem örökölnek majd utánad

4. A saját a tied, az albérlet meg nem

2023. máj. 13. 12:01
 17/21 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy az alapján kell megítélni egy embert, hogy vett e saját lakást vagy sem?

Amerikában pl egyik államból költöznek az emberek a másikba, mindig oda ahol munka van, és bérelik az ingatlanokat. Nem hinném hogy bárki azt mondaná róluk, hogy nem vitték semmire az életben.

A másik meg az, hogy egyre többen tudatosan nem akarnak gyereket, vagy eü. okok miatt nem lehet nekik. Nem mindenkinek van olyan hozzátartozója (testvére) akire ráhagyhatná a vagyonát.

Ha nem lesz gyereke, miért harácsoljon össze nagy vagyont? Azért hogy az állam vagy valamilyen alkoholista 30 éve nem látott unokatestvér örököljön utána?

Nem minden ember egyforma, nem mindenkinek ugyanaz az életcélja, nem mindenki akar gyereket. Attól még viheti valamire az életben és élhet boldog teljes életet akkor is ha nincs saját lakása/háza.

Eleve van aki majd örököl a szülei halála után és úgy lesz neki.

2023. máj. 13. 12:13
 18/21 anonim ***** válasza:

#11 2 átlagfizetésből félre lehet tenni ennyit. De oké, legyen csak 50 millió.

Miért ebben méred, hogy ki mire viszi? Külföldön is kb mindenki albiban él. Emellett lehet valaki sikeres,lehet sok pénze (csak lakásra nem elég)

Igen, de ha nincs valakinek 60 milliója lakásra, lehet, hogy van 40 millió félretett pénze vagy passzív jövedelme vagy bármi. Nem ez az egyetlen opció.

Nem mindenki akar gyereket, meg azt se lehet kiszámolni, hogy mikor halsz meg, mikor örökölnek a gyerekek. Lehet addigra te 90, ők meg 70 évesek lesznek. Nem tudom, szerintem nem kellene, hogy az legyen az életcél, hogy mit örökölnek majd a gyerekek.

És miért gond, ha nem az enyém?

2023. máj. 13. 12:20
 19/21 anonim ***** válasza:

Magyarországon saját lakás lehetőségek: 1.Apuék megveszik, apuék már kb. a gyerek születése óta gyűjtögetik a pénzt, lakáskassza, stb.

2. Egy kib..ott jól fizető állás, de szinte még így is lehetlen hitelmentes lakást venni, ha nem akarunk több 10 évig várni.

3.Itthon kevés a fizetés, irány külföld, kb. 2 év meló, pénzt nem elszórni, hanem félre tenni, hogy legyen valami tőként, hogy egyáltalán szóba álljon velünk a bank lakáshitel ügyben. Éljen, megadkaptuk a hitelt, már "csak" törleszteni kell, sikerült egy kb. 37 négyzetméteres lakást venni, kb. 20 millióért, ha nem többért, ami olyan 8-9 éve megvolt 6-7 millió Ft-ból.

2023. máj. 13. 12:30
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Külföldön is azok élnek albiban, akik nem tudnak maguknak venni, mert túl drága.

Ki az a hülye a ki a másét fizetné egy életen át, ha sajátja is lehetne?

2023. máj. 13. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!