Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ígéretesnek tűnő jelölt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ígéretesnek tűnő jelölt egyik napról a másikra hűvössé válik, ez nagyon fáj nekem (?)

Figyelt kérdés

Nem tudom, mi manapság a trend ismerkedéskor (hosszú kapcsolat, egy ideje véget ert). Nem is volt célom új kapcsolatot találni, de egy hobbival kapcsolatos fórumon összefutottam vele, aztán fórumon kívül folytattuk a beszélgetést, teljesen egy húron pendültünk, megtaláltuk a közös hangot, ez a hülye naiv liba (én) pedig teljesen szerelembe esett. Igen, találkozás nélkül. Tudom, hogy nagyon gyerekes vagyok, de nincs sok tapasztalatom, viszont nagyon érzelmes és ragaszkodó vagyok. Minden nap reggeltől estig beszéltünk, éjszakákon át is akár, aztán egyszer csak mintha elvágták volna, nem keres, ha írok, alig válaszol.

Lehet, hogy kiábrándult, lehet, hogy talált mást, nem vette ezt olyan komolyan, mint én, de nekem nagyon fáj, mert úgy érzem, hogy nagyon sokat láttam ebbe bele, és nem kellett volna. Napok óta sírok, és magamat hibaztatom, mint egy éretlen kislány, nem pedig.mint egy felnőtt nő.

Igazából nem tudom, mennyire kérdés, de ki kellett írnom magamból.

2023. máj. 10. 17:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak simán tulgondoltad. Valószínűleg akadt a horogra egy jobb... Ennyi.
2023. máj. 10. 23:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem megy a netes kommunikáció. Mikor másodszor mondta, hogy a héten nem ér rá... Pá...
2023. máj. 11. 00:52
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Kislanyos vagy. De nem ez a hiba valószínűleg! Neki csak egy netes haver kellett. Aztán mikor látta te többet akarsz nem volt pofája total offolni de láthatóan már nem akar veled beszélni. Lehet van neki szebb nő is akivel kommunikál vagy jobban izgatja szexualisan.
2023. máj. 11. 06:28
 14/16 Mathus ***** válasza:
26%

Változatlanul nem értem, hogy ez a "jelölt", meg "akadt a horogra", ezek honnan jönnek? Itt emberekről van szó, tőlem ez idegen. Ne csodálkozzanak azok, akik személytelenül vagy tárgyakként nyilatkoznak másokról, hogy aztán ugyanazt kapják.

A másik pedig, hogy én és a környezetemben mindenki dolgozik, barátokkal, családdal programot EGY HÓNAPRA előre egyeztetünk. Legyen az mozi vagy párórás elmászkálás. Egy héten belül (szerintem) lehetetlen vmit leszervezni, úgy hogy az ne valahonnan-valahová rohanásba legyen beleszuszakolva.

2023. máj. 11. 12:53
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Sok lány járt már így. Közel engedett magához egy random pasit és kiderült róla, hogy teljesen rendben van, jófej, kedves ember és elkezd többet akarni. Csak éppen ő nem azért beszélget egy nővel, mert akar tőle valamit, hanem csak a beszélgetés miatt. Mert mondjuk lezárult a projekt, hirtelen sok lett a szabadideje, vagy vizsga időszak van és már kitakarított 3x.

Ha valakivel csak beszélgetsz ne láss bele mást, akkor is, ha vannak izgalmas témák.

Ha valakivel pedig ismerkedni akarsz, azzal pedig találkozz minél előbb, legyen fizikai kontaktus, hogy lásd passzoltok-e. Még a nagy érzelmek előtt.

2023. máj. 11. 13:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Milyen hobbiról van szó?
2023. máj. 11. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!