Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minek jelölt be a tanárom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek jelölt be a tanárom facebookon?

Figyelt kérdés

Kikezdtem a tanárommal, mármint próbáltam felszedni, de intelligens módon elutasított, amit felfogtam (amiért bátorságot vettem az az, hogy folyton bámult engem meg nézett, igazából az alakomat, volt, hogy utánam fordult a folyosón-nem gimnázium és nem egyetem, hanem egy OKJ-s továbbképzésen). Nem reagált a közeledésemre. Békén is hagytam, elfogadtam.

Aztán eltelt egy év, és bejelölt facebookon egy hete. Először nem jelöltem vissza, végig néztem az ismerőseit, de rajtam kívül csak egy darab ismerőse van a diákok közül. Ráírtam, de lepattintott (nem válaszol az üzenetemre de megnyitotta). Nem írtam semmi olyat, csak, hogy a városban van-e. Most ennek mi értelme? Igen, azért született meg a kérdés, mert engem felkavart ez az egész. Plátói vagy sem, anno direkt miután lepattintott próbáltam elfelejteni meg nem gondolni rá. Ha csak szexet akarna, írna. Ha barátkozni akarna, írna.

Mondom, más diák nem ismerőse csak egy srác. Engem ez így most bánt meg zavar. Tudom, senki nem lát a fejébe, de mégis érdekelne mások véleménye.

2020. dec. 30. 17:19
 1/3 anonim ***** válasza:
80%

Nos, nem tudom. Néhány verzió:

1. EGy hete? Lehet, karácsony előtt ivott egy kicsit, és eljátszott a gondolottal, hogy hátha még kapható vagy. Aztán kijózanodott és már nem akarta.

2. Más nők is vannak a jelöltjei között, és volt egy jobb befutó.

2020. dec. 30. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki úgy van vele, hogy "hát bejelölöm, mert ismerem"... jelölt be engem is pl. olyan "volt osztálytársam nője", akit életemben 1x láttam. Ebbe én nem feltétlen látnék bele többet. Persze attól még lehet, hogy meggondolta magát, de nem akarja kimondani, vagy kukkolni akar. Ha ez neked nem fér bele, vagy nem akarsz belemenni esetleges játszmázásba, legfeljebb nem jelölöd vissza.
2020. dec. 30. 18:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Recsizni jó lesz rád, tippre az a fajta vagy :D
2020. dec. 31. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!