Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jelölt vissza facebookon?
Van egy srác (nem magyar) akit nyaralás alkalmával ismertem meg. Beszélgettünk sokat szimpatikus volt nagyon. Úgy tűnt hogy én is bejövök neki és a barátnőim is mondták hogy látszott rajta hogy nem közömbös irántam Mikor haza értem mondta az egyik barátnőm( aki szintén ott volt a nyaraláson találkozott is ezzel a bizonyos sráccal de nem beszélgettek) hogy bejelölte facebookon ès hogy már vissza is igazolt neki. Gondoltam akkor én is megpróbálom valahogy felvenni vele a kapcsolatot és bejelölöm hátha esetleg rám ír vagy valami. Viszont a srác vissza sem igazolt napok óta pedig mondta a barátnőm hogy mások ismerősnek jelölését elfogadta. Mièrt lehetett ez? Nagyon idegesít hogy nem tudom az okát.
18/l
Egyszerűen csak válaszokat szerettem volna kapni a kérdésemre de úgy tűnik sokat várok egy olyan oldaltól aminek az a neve hogy gyakori KÉRDÉSEK.
Ha valaki még esetleg tudna értelmes dolgot írni annak nagyon megköszönném!
Esetleg nem tudja még, mit írjon majd neked, ezért nem jelölt vissza.
Vagy tudja, hogy messze laksz tőle, és ezért nem is akar veled jobban megismerkedni, mert úgy gondolja, csak a szíve fájna.
#5 ha nem érdeklődne irántam akkor nem ìgy viselkedett volna és ezt nem csak én vettem észre a "rózsaszín" ködben hanem mások is
#6 lehetséges de hát a távolság a mai világban már nem akkora dolog vagy mégis?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!