Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem jelölt vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jelölt vissza facebookon?

Figyelt kérdés

Van egy srác (nem magyar) akit nyaralás alkalmával ismertem meg. Beszélgettünk sokat szimpatikus volt nagyon. Úgy tűnt hogy én is bejövök neki és a barátnőim is mondták hogy látszott rajta hogy nem közömbös irántam Mikor haza értem mondta az egyik barátnőm( aki szintén ott volt a nyaraláson találkozott is ezzel a bizonyos sráccal de nem beszélgettek) hogy bejelölte facebookon ès hogy már vissza is igazolt neki. Gondoltam akkor én is megpróbálom valahogy felvenni vele a kapcsolatot és bejelölöm hátha esetleg rám ír vagy valami. Viszont a srác vissza sem igazolt napok óta pedig mondta a barátnőm hogy mások ismerősnek jelölését elfogadta. Mièrt lehetett ez? Nagyon idegesít hogy nem tudom az okát.

18/l

2018. júl. 16. 22:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért éjszaka ne várj választ még akkor sem ha gyakori KÉRDÉSEK az oldal...

Lehet,hogy többen jelölték ismerősnek és nem nézte végig a jelöléseket. Vond vissza, majd ismét jelöld be egy rövid idő után. Ha akkor sem jelöl vissza, akkor hagyd, vélhetőleg nem maradt Benne Rólad olyan kellemes emlék,hogy ezt megtegye.

2018. júl. 17. 06:30
 12/14 A kérdező kommentje:
#9 fel szerettem volna venni vele a kapcsolatot mert nagyon szimpatikusnak tűnt nem az egómat akarom legyezgetni csak szerettem volna újra beszélni vele
2018. júl. 17. 11:32
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

OMFG - nem csodálom, hogy ilyen simán játszogatott veled, eszed az nem sok...

Mit nem értesz azon, hogy csak hülyített? Vszeg a bartánődet dugná te meg jó voltál önbizalomnövelésnek is :)

2018. júl. 17. 17:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Jajj utolsó....Hogy lehet ilyen nyersen,otrombàn vàlaszolni? Ez olyan bunkósàg....Na de nekem az ugrott be elsőre hogy van baràtnője. Bizonytalan hogy visszaigazoljon e. Minden esetre nem nagyon tudsz mit tenni.
2018. júl. 21. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!