Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szakítanátok a helyemben vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a helyemben vagy belemennétek a kapcsolatba?

Figyelt kérdés
A srác akivel ismerkedem mindenképpen szeretne gyereket. Bennem viszont soha az életben nem volt ilyen vágy, így nem valószínű, hogy változni fog. Egy hosszú kapcsolatom pont a gyerek téma miatt ment tönkre, mivel nem tudtunk kompromisszumot kötni. Ez akkor elég rosszul érintett. Megfogadtam, hogy nem játszom újra ezt senkivel. De most mégis belekerültem egy hasonló szituációba..Mit tennétek a helyemben?
2023. máj. 10. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki nyíltan, hogy te nem szeretnél gyereket és emiatt úgy gondolod nem illetek össze hosszútávon, jobb inkább most végetvegni ennek
2023. máj. 10. 10:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem őszintén mond el Neki ezt, már az elején.
2023. máj. 10. 10:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Már a második találkozáskor azonnal el kell mondani neki-és azt is, hogy az előződ is ez miatt ment tönkre. -Mert a naiv emberek mindig azt fogják hinni, hogy biztos megfogod magad gondolni idővel, aztán amikor nem, akkor jönnek a tragédiák.

A meddőség ugyan ez a téma-akár ffinél, akár nőnél van az adott pillanatban, és a msikra kell bizni a döntéa jogát, hogy vállal-e így vagy sem.

Ugyan ez vonatkozik bizonyos születési rendellenességre is. Amikor kétnemű az illető.

2023. máj. 10. 10:37
 4/9 anonim ***** válasza:

*Ugyan ez vonatkozik bizonyos születési rendellenességre is. Amikor kétnemű az illető.

Hermafroditizmusnak nevezik.

2023. máj. 10. 10:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szóval még mielőtt felvállalnád az adott illetőt joga van tudni ezekről a sorsdöntő dolgokról.
2023. máj. 10. 10:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért mennél bele, ha pont erre ment rá az előző kapcsolatod is? Én tényleg nem értem azokat az embereket, akik képtelenek tanulni a hibáikból. Ez egy alap dolog, amit fontos tisztázni, ha nem egyezik a véleményetek, akkor csak egymás idejét húzzátok.
2023. máj. 10. 12:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Megmondanam, hogy ez kizart nalam. Es utana o dont, en csak oszinte voltam. A hallgatas is lehet hazugsag.

Ezzel egyutt mivel a parok, hazassagok tobb mint fele szetmegy ebben az eletkorban, siman lehet, hogy arra az iksz evre szepen elhettetek volna gyerek nelkul, es o kesobb lesz apa. Ezt le lehet pontozni, csakhogy az nem zsakutca, nem kudarc, hogy az elet szakaszai lezarulhatnak akkor is, ha nem ugy szeretnenk.

2023. máj. 10. 13:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki. Az volt a válasza ő megpróbálná velem így is, még ha szakítanánk is később emiatt.
2023. máj. 10. 13:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Velem így ne próbáljanak meg kapcsolatban lenni. Ha nem felelek meg neki keressen mást. Én se lennék valakivel aha nem felel meg. Ez a gyerek dolog nálam alap. Sose akartam, csak olyan pasi jöhet szóba aki szintén nem akar.
2023. máj. 10. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!