Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyből szakítanál, ha a párod szeretné használat után a harisnyáid kicsit szagolgatni?
persze rúgj belém, nem vagyok még eléggé depresszis
Ami engem illet, ez olyan dolog, amit jobban szeretnék nem tudni. Én kevés, az átlagtól eltérő igényt tudok elfogadni a saját kapcsolatomban. Amíg nem engem érint a kérdés, addig nem hat meg, ki, mivel, mit csinál, de a páromtól elvárom, hogy átlagos igényei legyenek. Számomra érthetetlen a koszos és/vagy nem szexuális töltetű dolgok iránti vonzalom, ahogy a segglyuk, láb, fül, hónalj, testzsír, hízás, pisi-kaki, iránti érdeklődés is. Vannak sokkal toleránsabb emberek nálam, őket kell megtalálnod ezzel.
Nem hiszem, hogy ennyi miatt szakítanék, egyik miatt se a fentiek közül, de mellettem soha nem lenne igazán boldog egy, az általánostól eltérő vagyakkal rendelkező férfi, mert soha nem érezné, hogy teljes mértékben elfogadtam és kiélni se nagyon tudná ezeket a vágyait.
Ezért lenne fontos az általánostól eltérő dolgait közölnie mindenkinek valahol az ismerkedési kapcsolat során. Mert így lenne eldönthető, hogy a pár két tagja szexuális téren összeillik-e. Megelőzhető lenne az, hogy valaki később érzelmileg sérüljön.
Abszolút nem!
Ha tetszik neki csinálja nyugodtan végülis az enyémet szagolgatja és nem másét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!