Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért szidják azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért szidják azokat a férfiakat, akik a sexrobotok elterjedésére várnak? Miközben a vibrátort meg úgy ünneplik, mint a női felszabadulás berregő szimbóleumát?

Figyelt kérdés

Ugye a feminista jelszavak szerint a vibrátor a női felszabadulás jelképe, mert nincsen szükség férfira a sexuális kielégüléshez. Szakmunkástól a diplomatásig minden nő élvezkedhet egymagában, és ez milyen jó dolog.

Akkor viszont miért baj, ha a férfiak meg a sexrobotokra várnak, mint a férfi felszabadulás jelképére? Mert egyszerű melóstól az elfoglalt üzletemberig minden férfi élvezkedhet egymagában, és ez is milyen jó dolog lesz.

Ennek ellenére a nőcik lehordják mindennek a sexrobotokra váró férfiakat. Félnek, hogy a jópasik is sexandroiddal akarnak majd inkább kamatyolni, mert nem lesz türelmük a tinderen felszedegetni a nőciket, és azok parlagosan maradnak?

2023. máj. 9. 22:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%
Engem sem érdekel, az agyamentektől nem fogom sajnálni a szexrobotjaikat. De őket sem.
2023. máj. 10. 00:02
 12/30 anonim ***** válasza:
92%
Hááát... szerintem a nőket totál nem érdeklik a palik, akinek csak gép jut dugni...
2023. máj. 10. 01:00
 13/30 anonim ***** válasza:
95%
Lekváros Csirke, Mütyürke a gőzkalapács, Bumburnyák az ionágyú, Propeller a szénkefe egyre komolyabb ikonok jelennek meg.
2023. máj. 10. 01:47
 14/30 anonim ***** válasza:
95%
Engem cseppet se zavar. Sőt. Ha tényleg előrukkolnak szexrobotokkal akkor nyilván lesznek férfi verziók. Akik fantasztikusan néznek majd ki, addig bírják amíg el nem durranok és még terhes se leszek tőlük. Én teljesen nyitott vagyok a dologra.
2023. máj. 10. 02:48
 15/30 anonim ***** válasza:
85%
Igy se tudnak semmit a nőkről valszeg ezutan se fognak.
2023. máj. 10. 05:42
 16/30 anonim ***** válasza:
89%

Mutass már csak EGY kommentet, ahol valaki szidja a szexrobotokat.

Nagyon el vagy tévedve, ha azt gondolod, hogy ez a dolog a nőkben aggodalmat ébreszt 🤣

2023. máj. 10. 06:47
 17/30 anonim ***** válasza:
93%
Lesz*rom! Azt csinál mindenki amit akar. Neked am. ott a müp*nci
2023. máj. 10. 07:23
 18/30 A kérdező kommentje:
2023. máj. 10. 07:25
 19/30 anonim ***** válasza:
96%
Ez még a távoli jövő! Aztán lesznek férfi szexrobotok is! Legalább lehet majd jóképű és izmos férfi robotom. A dagadt incelek sehogy se kapnak igazi nőt!
2023. máj. 10. 07:39
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
De joo, varom a szexi pasi robotomat 😜
2023. máj. 10. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!