Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen intézkedéseket lehet/ke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen intézkedéseket lehet/kell hozni a társkeresésben sikertelen férfiak érdekében?

Figyelt kérdés

Arról senki nem tud dönteni, hogy mennyire vonzónak született, viszont ennek következtében olyan mértékű különbségek, esélyegyenlőtlenségek alakulnak ki emberek között, hogy az minden szempontból elviselhetetlen.

Mit lehet tenni, hogyan lehet segíteni a kevésbé vonzó férfiakon, és hogyan a felszínességben elveszett, romlott tömegeken?

2023. máj. 9. 14:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
87%
A társadalom nem köteles gondoskodni a férfiak kéjérzetéről.
2023. máj. 9. 15:10
 12/29 anonim ***** válasza:
72%

"Az elmagányosodás létező probléma és közvetve nagy terheket ró az államra, így a megoldása megéri az adóforintokat."

Soha nem lennék hajlandó hagyni, hogy ilyesmire pocsékolják az én adóforintjaimat, köszi.

2023. máj. 9. 15:11
 13/29 anonim ***** válasza:
77%
Dettó, az adóforintjaimat inkább fordítsák az egészségügyre, oktatásra, vidék korszerűsítésére, stb. bár ez az állam gyakorlatilag akármi másra hamarabb fogja, mint ezekre, de én nem támogatnék ilyesmit, mindenki előtt adott a lehetőség most is, hogy ingyen is elmenjen pszichológushoz. Vagy fizetőshöz, ha drágának ítéli a heti egy alkalmat, a 2-3 hetente is több, mint a semmi.
2023. máj. 9. 15:17
 14/29 anonim ***** válasza:
32%

12-13, nézzétek meg a videót amit linkeltem.

Csak egy szám: a házasságban élők 60%-a magányosnak érzi magát. Pedig nekik még van is valakijük, nem pedig egyedül kushadnak egy lakásban.

A magány pedig olyan betegségekhez vezet mint depresszió, alkohol-, játék-, vagy drogfüggőség, növeli a stressz szintet, ezáltal a szív- és érrendszeri betegségek esélyét.

Nem arról írtam, hogy incelekre kell költeni a pénzt. Arról beszéltem, hogy egy népbetegség elleni harcra kellene költeni a pénzt. Ez gyakorlatilag része annak, hogy az egészségügyre költsünk.

2023. máj. 9. 15:21
 15/29 anonim ***** válasza:
71%

"Arról beszéltem, hogy egy népbetegség elleni harcra kellene költeni a pénzt."

Felnőtt emberekről beszélünk, és az ő MAGÁNÉLETÜKRŐL. Az ő problémamegoldási deficitjükhöz nekem személy szerint semmi közöm nincsen, és nem is akarom, hogy legyen.

"Ez gyakorlatilag része annak, hogy az egészségügyre költsünk."

Ez simán csak egy hazug ferdítés.

2023. máj. 9. 15:34
 16/29 A kérdező kommentje:

10-es Teljesen egyetértek azzal, hogy ez egy általános problémás tendenciának egy része, csak itt sokan annyira incelfóbiásak vagy én nem is tudom, hogy képtelenek távolabb látni a "nyomi incelkék nem tudnak dugni és itt sírnak" színvonalnál.

Az a baj, hogy semmi nem mutat arra, hogy ezek a tendenciák visszafordíthatók lennének. A normális, őszinte kapcsolatokra, mély kötődésekre való igényt is egyre kevésbé látni. Inkább megköti mindenki a maga kompromisszumát, ami olyan, amilyen, de legalább van (már akinek).

A gyorsuló virtualizálódás korában, a korlátlan lehetőség és permanens elérhetőség mellett, azzal együtt, hogy a másik ember most már ténylegesen, tapasztalhatóan csak egy az óriási tömegből (amely tömegből szintén akárki akármikor elérhető), ennélfogva helyettesíthetőnek, lecserélhetőnek tűnik, tehát ilyen alaphelyzetben tényleg logikus, hogy népbetegség lesz a magány. Ha maga az egyén ennyire leértékelődik, és az ember másik emberhez való hozzáállása ennyire negatív irányba változik, azt nem lehet megúszni következmények nélkül. Nem mondom, hogy megoldhatatlan helyzet, csak óriási kollektív és egyéni erőfeszítésekre lenne szükség a kezeléshez, meg hát ugye szociális érzékenység és szolidaritás sem ártana hozzá, ami már gyakorlatilag nincs.. Ördögi kör.

"Az elmagányosodás létező probléma és közvetve nagy terheket ró az államra, így a megoldása megéri az adóforintokat."

Ez így van, de kár erre várni. Egy feldarabolt, megosztott, egymás ellen hergelt embertömeget sokkal könnyebb kontrollálni, mint egy szolidáris, tisztességes, kulturált társadalmat.

12. "Soha nem lennék hajlandó hagyni, hogy ilyesmire pocsékolják az én adóforintjaimat, köszi."

Milyen szerencse, hogy ennél sokkal hasznosabb dolgokra viszont hagytad(!!) elkölteni a drága adóforintjaidat. Mindenki büszke, ha körülnéz az országban. Köszönjük.

2023. máj. 9. 15:50
 17/29 anonim ***** válasza:
9%
15, erre nem tudok mit mondani, nézd meg a videót és akkor majd megérted mi a téma egyáltalán. Mert így jelenleg látatlanba durrogtatsz mondatok úgy, hogy azt sem tudod mi a téma...
2023. máj. 9. 15:51
 18/29 anonim ***** válasza:

Mi van akkor, ha a kormánynsk nem érdeke, hogy az elmagányosodás megálljon? Mi van, ha a vezetőinknek pont az az érdeke, hogy a család és a házasság értéktelenné váljon? Mi van, ha pont az a cél, hogy az egyén csak saját magával foglalkozzon, és bérrabszolga legyen, hogy a média által sulykolt termékeket meg tudja venni? Miért hiszed, hogy bárki is azt támogatja, hogy erős családi kötelékek legyenek, ezzel erős és összetartó kisebb közösségek jöjjenek létre, akik egymást kölcsönösen tudják támogatni, és nem függnek sem az államtól sem a kapitalizmustól (pénztől)?

Nem állítom, csak kérdezem.

Mondjuk a kgb 45 pontját érdemes elolvasni, meglepően sok a hasonlóság a mai valósággal.

2023. máj. 9. 15:56
 19/29 anonim ***** válasza:
84%

18, hogy jön ez ide?

Nem az volt a kérdés, hogy a kormány miért nem tesz semmit, hanem hogy a válaszoló mit tenne. MOndjuk láthatóan az emberek többsége is lesz*rja a közösségeket meg az emberi kapcsolatok minőségi romlását:D

2023. máj. 9. 15:59
 20/29 anonim ***** válasza:
50%
Sokkal több női őse van az emberiségnek, mint férfi. (Nuyogodtan keress rá a témára). Akinek nem siekrült, az nem szaporodott.
2023. máj. 9. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!