Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miértnem ír végre?

Figyelt kérdés

Tinder.... (ez a csodás app)... Nagyon meg tetszett egy 37 éves pasi én 32 vagyok. Én kezdeményeztem,aztán láttam neki is szimpi vagyok így párban állunk tegnap óta,de nem ír. Ha neki is szimpatikus vagyok vagy tetszek nek valamilyen szinten akkor miért nem ír ?

Ezt már nem előszőr játszuk el,de sose ír ... Várjak még rá vagy mit csináljak ? Előre is nagyon szépen köszönöm a normális válaszokat !

2023. máj. 9. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Várj egy pár napot, aztán ha nem ír, akkor fejezd be!
2023. máj. 9. 11:34
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

Ezer és egy oka lehet.

Lehet, hogy este majd ír.

Az is lehet, hogy X másik lánnyal is levelez és

a) nem győz mindenkinek naprakészen válaszolni;

b) vagy más lett a befutó.

2023. máj. 9. 11:35
 3/5 A kérdező kommentje:
már 1 nap el telt ...oké...köszönöm szépen !
2023. máj. 9. 11:37
 4/5 anonim ***** válasza:
27%

Nem kell várni. Nyugodtan ismerkedhetsz mással.

Nőként igazándiból nincs szükség rá, hogy kezdeményezz. Match esetén a férfinak kell írnia először.

Ha nincs elég kezdeményeződ, akkor ott problémás a dolog a te részedről. Vagy a képeid, vagy a profilod nem vonzó. Vagy túl válogatós vagy, nem tudom... vagy szimplán lehet az is, hogy tényleg nem vagy vonzó, így a profilod sem lehet az... ezt derítsd ki, hogyan javíthatnál a párkapcsolat keresíési helyzeteden.

A lényeg az, hogy nőként tele kellene lennie az üzenetes ládádnak, és igazándiból csak azokat kéne kiszűrnöd, akik csak egy mozgó pnának látnak, azaz akik nem komoly kapcsolatot keresnek (vagy nem derül ki igazán mit keresel, de gondolom komolyat)

Szóval ez egyértelműen zsákutca nekem, hogy még kezdeményeztél is, de még így se keres...

Szóval nem tudom.. nőként max akkor érdemes kezdeményezni tinderen, ha dugni akarsz.

2023. máj. 9. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:
26%

Mi ez hogy csak a pasi írhat elősször? Női büszkeség?

Lehet hogy ez miatt szalasztotok el sok jó ismerkedési lehetőséget.

2023. máj. 9. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!