Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem azt, hogy csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy csak az elérhetetlen nőkkel tudnék boldog párkapcsolatot kialakítani és velük élvezném igazán a szexuális együttlétet?

Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert téged egyelőre csak a saját fantáziáid érdekelnek, a hús-vér (és ennélfogva gyarló, hibáktól sem mentes) emberek valósága nem. Ezért így, ezen a kifacsart módon keresztül óvod meg magadat a kiábrándulástól. Nem te vagy az első, és nyilván nem te vagy az utolsó. Ajánlott olvasmány: Edit Wharton: Az ártatlanság kora.
2023. máj. 7. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért mert mindenkinek a legjobb kell. Ha nem akar kompromisszumot kötni és beerni egy kevésbé szép lánnyal, akkor tegyél érte, h elérhetőek legyenek ezek q lányok. Pénz és sárm kell csak.
2023. máj. 7. 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Számodra ez egyébként probléma, kérdező, amit a kérdésben fölvetettél?
2023. máj. 7. 16:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg téged sem az eszedért szeretnek, #2-es.
2023. máj. 7. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Elköteleződéstől való félelem az oka. Üdv a klubban.

Nekem is csak az elérhetetlen nők kellenek, és nem a nagyon szép nők, vagy nagyon okosak, mert bármilyen hihetetlen, azok között is vannak,akik könnyen elérhetők,de akkor már nem érdekelnek. Mások számára kevésbé szépnek tartottból meg volt, aki ettől függetlenül elérhetetlen volt számomra,és pont ezért voltam belezúgva.

Szóval nálam legalábbis ezt már több példa bizonyítja, hogy maga az elérhetetlenség izgat, nem pedig az,hogy a másik milyen is valójában.

Voltam szakembernél,ahol kiderült egy idő után,hogy ennek mik a fő okai,és így lyukadtunk ki az elköteleződéstől való félelemnél. Mert ez egy nagyfokú biztonságérzetet ad, hogy olyan után vágyakozhatok,akivel nem lesz semmi, így nem kell attól félnem, hogy el kell majd köteleződni, hanem kedvemre fantáziálgathatok. Ez nem tudatos,úgy direktbe nem is lehet rajta változtatni, de a tudatalattimba lemenve ezt fejtettük meg. Hosszú terápia tudja egyedül feloldani, amiben én is még csak 1 éve vagyok benne,de még csak minimálisan változott a helyzet.

2023. máj. 7. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyerekkor, valószínűleg anyid os étzelmileg elérjetetlen volt számodra
2023. máj. 8. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!