Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így néz ki minden nő számára a tökéletes férfi akit Tinderen mindenki jobbra húz?
#26 vagyok, kíváncsi vagyok, miért kaptam 0%-ot (amúgy lexarom a pontokat). Melyik része az a válaszomnak, ami nem fedi a valóságot?
A ti hapsitok sokkal rondább, emiatt savanyú a szőlő?
Vagy nem kelletek egy férfinak sem, emiatt ugyanúgy meg vagytok keseredve, mint azok az incel fiúcskák, akik Palvin Barbit is fikázzák, hogy dagadt tehén?
#34 vagyok: nem az zavar, hogy "esik a százalékom", hanem az, hogy sokan nyomnak egy mínuszt, de cs*sznek bármi értelmeset kommentálni, hogy mégis, mit gondolnak másképp... Ez zavar.
A #38-asra reagálva: járok kondiba és 100-ból max 5-10 hapsi néz ki hasonlóan. Az 5-10%, csúnyábban mondva, a legfelső decilis. Magyarosabban: a hapsik több mint 90%-a külsőre nem éri el ezt a szintet. Van önkritikám, én sem érem el...
Amúgy kíváncsi lennék azokra a nőkre (és ha van, a párjukra), akik szerint ez az "átlagosan közepes" szint.
Ps: tudom, hogy nem minden a külsőségekről szól, de ennél a kérdésnél most ez a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!