Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így néz ki minden nő számára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így néz ki minden nő számára a tökéletes férfi akit Tinderen mindenki jobbra húz?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2023. máj. 7. 08:00
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
79%

Elég "fejcserés". Ma már annyi cucc van amivel extrém gyorsan fel lehet húzni az izomzatot, szóval ez nem nagy kunszt már. Venni 4-5 ruhaszettet sem. Szakáll már unalmas, azzal el lehet takarni az arcot he nem karakteres.

Autókkal fotózkodni röhejes. Szóval ez a pali kimeríti a kommersz szó jelentését. Egyébként meg nem is néz ki jól. A yt-on van egy csomó videó arról, hogy átlag vagy elhanyagolt pasiból fél nap alatt címlapra való férfit kreálnak. Ez a magamutogatás már lejárt lemez. Ja a tinder, óóó igen. Aki komolyan veszi, meg is érdemli!

2023. máj. 7. 09:13
 12/50 anonim ***** válasza:
37%
Én nem Magyarországon élek, itt kb minden 2. pasi ilyen a tinderen. Egy hónapja randiztam egy hasonló fazonnal, irl borzalmas volt, az a tipikus pózolós instamajom, luxusautókkal kereskedik, konditerem, divat, szex, ebben merültek ki a témái. Kultúra, olvasás, színház, értelmes témák semmi, nem tudta megkülönböztetni a sajtkést a kagylókéstöl, egy noname iskolát végzett, nem beszélt nyelveket, csak angolul. A második randink már csak háromnegyed óráig tartott, szóval az ilyen autókkal pózolgatós nyomikra igazak a sztereotípiák, hogy buták, mint a tök, kultúra 0, és kicsi a farkuk. A fenti belinkelt figura még csak nem is különösebben helyes, semmi kisugárzása, meg a fotókon látható környezet alapján biztosan nem intelligens. Ezt max az húzná jobbra, aki hasonló kategória, egy nem különösebben csinos lány, aki butácska és felszínes is, viszont szeret pózolgatni.
2023. máj. 7. 09:19
 13/50 anonim ***** válasza:
69%
Én kérek elnézést a nőktől az ilyan pózőrök miatt. Sajnos a fiatal generáció többsége ezek után fut, túlélésre képtelen műanyag pasikák tömkelege.
2023. máj. 7. 09:26
 14/50 A kérdező kommentje:
12-es de azért elmentél vele randira :D
2023. máj. 7. 09:30
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem az esetem, bár biztos sok nő vonzónak találná.

Számomra egy Tom Hiddleston, Eddie Redmayne, Robert Pattinson, Joe Keery, Freddy Carter, Hozier vagy Tamino sokkal vonzóbb.

2023. máj. 7. 09:43
 16/50 anonim ***** válasza:
96%
14# egyrészt jobban nézett ki kategóriákkal, mint a fenti belinkelt fazon, másrészt a tinder adatlapján javarészt normális fotói voltak, pl a háttérben könyvespolccal, meg múzeum elött állva is. Az, hogy valaki nem szimpi, meg egy csomó mindenben nem passzolunk, vagyis kb semmiben, nyilván csak személyesen derül ki. Azóta már alakul a kapcsolatunk egy másik sráccal, szintén tinderes tali volt, már minketten töröltük az appot.
2023. máj. 7. 09:49
 17/50 anonim ***** válasza:
100%
Nekem túl tucat (legalábbis a tinder tele van velük). A kocsija előtt pózolog, ezzel a goldigger nőket fogja így bevonzzani. A képei is mind mesterkéltek, beállítottak. Az ilyenek személyisége is borzalmasan unalmas szokott lenni. Az instamodellek férfi megfelelőji.
2023. máj. 7. 10:02
 18/50 anonim ***** válasza:
78%

Nincs olyan, akit mindenki jobbra húz.

Valamint ez nem kinézet alapú.

2023. máj. 7. 10:15
 19/50 anonim ***** válasza:
32%
#18 Hogy lehet nem kinézet alapú, ha csak a képet látod róla?
2023. máj. 7. 10:19
 20/50 anonim ***** válasza:
95%
#10-es, ebben mi a vicces? Minek huzogassak jobbra instafiukakat, ha egyreszt tudom, hogy o nem engem keres, masreszt meg egy ilyen auto elott pozolos majommal mirol beszelgetnek?
2023. máj. 7. 10:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!