Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így néz ki minden nő számára a tökéletes férfi akit Tinderen mindenki jobbra húz?
2023. máj. 7. 08:00
21/50 anonim válasza:
#20 Az, hogy nincs olyan nő, aki a saját szintjén próbál válogatni. Még olyan se nagyon, aki egyáltalán beéri a saját szintjével, nemhogy olyan, akinek ne kéne egy felette álló pasas.
23/50 anonim válasza:
21# ez a belinkelt majom ugyan ki felett áll? A neve alapján török vendégmunkás, az olcsó ruhája alapján csóró, egészen biztosan tanulatlan, nem mérnökök, szívsebészek, meg atomfizikusok szoktak ilyen nyomin pózolgatni, ezt általában az érettségi alatti kategóriában látni.
24/50 anonim válasza:
#21-csakhogy a szint nem all meg a kinezetnel. Lehet, hogy jokepu a fiuka, de nem lenne vele kozos temam, nem egy az erdeklodesi korunk. Attol, hogy kigyurogatja magat, meg nem all felettem semmiben!
25/50 anonim válasza:
Na meg ez max 165 centi magas, ha az autókhoz arányosítjuk.
26/50 anonim válasza:
Férfi szemmel: a tetkókat leszámítva én max. álmomban néznék ki így...
Ki van gyúrva, de nem a bölénynyakú, hordóhasú állat módjára, fejre (amennyire meg tudom ítélni) inkább értelmes és kedves benyomást kelt, nem a bunkó suttyót.
A 2-3. képen is kényelmesen, de elegánsan, stílusosan öltözködik.
Vagyis férfi szemmel, minimum 9/10-es a srác.
Ehhez képest döbbenet olvasni, hogy "tucatfiú" és hasonlók. Őszintén, ha már ez a "nem bejövős" szint, akkor mégis mi a nádirigó pelyhes kis f@szát szóljon a férfiak 80%-a? Akik vért izzadva talán alulról súrolhatják ezt a szintet...
35F
27/50 anonim válasza:
#24 És ezt mind megállapítod egy kép alapján. Mondjuk azt elhiszem, hogy az alacsonysága miatt elutasítanád, 165 centis férfi arctól függetlenül egy nőnek sem kell.
28/50 anonim válasza:
Itt is latszik, hogy mennyire nem ismeritek a noket.
29/50 anonim válasza:
Itt is látszik, hogy ti nők mennyire nem ismeritek magatokat.
30/50 anonim válasza:
Ez a pasi minimum 180cm magas. A kocsik is magasak. Amúgy mindhárom kép ugyanaz a fazon.
Jól néz ki de arcra nem az esetem. Minden más No1 tetkókat leszámítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!