Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek imponáló ha egy férfi még szűz?
Nekem egyértelműen az, ha a lány igen, de kíváncsi vagyok ti mit gondoltok a fiúkról.
20 éves egyetemista vagyok egyébként. Sportos, izmos, lányok szerint helyes is. Az ok, amiért szűz vagyok, az az, hogy nem vagyok hajlandó rövid távú kapcsolatokat folytatni. Ha nem olyan a nő, akivel ténylegesen hosszútávon el tudom magam képzelni, nem érdekel. Olyan férfivá akarom magam felépíteni, aki megérdemel egy gyönyörű feleséget és családot. Gyakran elképzelem álmaim feleségét, és arra gondolok, hogy milyen embert érdemelne, és én még nem vagyok annak az embernek a szintjén.
Hozzáteszem, nem másokhoz hasonlítom magam, hanem ahhoz az emberhez, aki lehetnék. Úgy érzem, hogy jó úton haladok ez ügyben. Sokat teszek azért, hogy minden nap valamivel jobb legyek, mint tegnap voltam. Többek között, emiatt sem görcsölök a barátnő témán (sosem tettem), mivel úgy gondolom, hogy ennek meglesz a gyümölcse, lesz egy olyan lány hamarosan az életemben, akit megérdemel engem/akit én is megérdemlek.
Ui.: Nem vagyok vallásos, csak eltökélt és tántoríthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!