Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, nektek imponáló ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek imponáló ha egy férfi még szűz?

Figyelt kérdés

Nekem egyértelműen az, ha a lány igen, de kíváncsi vagyok ti mit gondoltok a fiúkról.

20 éves egyetemista vagyok egyébként. Sportos, izmos, lányok szerint helyes is. Az ok, amiért szűz vagyok, az az, hogy nem vagyok hajlandó rövid távú kapcsolatokat folytatni. Ha nem olyan a nő, akivel ténylegesen hosszútávon el tudom magam képzelni, nem érdekel. Olyan férfivá akarom magam felépíteni, aki megérdemel egy gyönyörű feleséget és családot. Gyakran elképzelem álmaim feleségét, és arra gondolok, hogy milyen embert érdemelne, és én még nem vagyok annak az embernek a szintjén.

Hozzáteszem, nem másokhoz hasonlítom magam, hanem ahhoz az emberhez, aki lehetnék. Úgy érzem, hogy jó úton haladok ez ügyben. Sokat teszek azért, hogy minden nap valamivel jobb legyek, mint tegnap voltam. Többek között, emiatt sem görcsölök a barátnő témán (sosem tettem), mivel úgy gondolom, hogy ennek meglesz a gyümölcse, lesz egy olyan lány hamarosan az életemben, akit megérdemel engem/akit én is megérdemlek.

Ui.: Nem vagyok vallásos, csak eltökélt és tántoríthatatlan.

2023. máj. 5. 22:28
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
93%

Szokásos napi kamu, de jót röhögtem a hülyeségeiden.

Ha egy pasi komolyan megkérdezné ezt tőlem, a körítés blődség nélkül, akkor azt válaszolnám neki, hogy nem zavar. Sokkal jobban zavarna, ha hetente cserélgetné a lányokat. Akkor már inkább legyen szűz és csak azzal szexeljen, akivel valami komolyat szeretne. Sajnos amúgy ez ritka a mai világban, mert a hülyegyerekek fejébe bele lett verve, hogy sportot kell űzni az egyéjszakásokból, mert attól leszel majd férfi... hát pedig nem attól, de mindegy.

2023. máj. 6. 00:15
 12/33 anonim ***** válasza:
92%

Nekem nem befolyásol.

Számomra nem befolyásoló tényező.

Csak tudatosítom, hogy "Oké", aztán innentől nem is foglalkozom ezzel a dologgal.

2023. máj. 6. 00:19
 13/33 anonim ***** válasza:
76%

Nekem igen.

Viszont nem akarok családot, semmi köze ehhez.

2023. máj. 6. 00:50
 14/33 anonim ***** válasza:
23%

"Azzal nem tudok azonosulni, ha valaki egy hóbortból megakasztja a felnőtté válásának egy szakaszát"

Igaza volt Weiningernek, a nok szamara a moral egy "hobort"....

38F incel

2023. máj. 6. 03:29
 15/33 anonim ***** válasza:

Ha ezt így valaki előadná nekem, azt gondolnám, hogy az Amerikai Pszicho második részének a főszereplőjét írta le. (Az elsőben ugye volt szex.) Persze jó dolog a folyamatos fejlődés, nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy ennyire elveszik a részletekben és mindent túlidealizál.

De azzal sincs baj, hogy nem akarsz akárkivel szexelni, csak a kérdésed alapján nekem az a benyomásom, hogy az a lány, akit te elképzelsz magad mellé, valószínűleg nem létezik, mindenkiben fogsz valami hibát találni, pláne ahogy idősödsz és te egyre “tökéletesebb” leszel, mások meg nem.

2023. máj. 6. 05:23
 16/33 anonim ***** válasza:
52%

A kettes olyan baromságot írt, hogy életemben először egyet kell értsek egy incel hozzászólással :D

A szüzesség elvesztése nem a felnőtté válás része, hanem egy opció, amit vagy csinálsz, vagy nem. Anélkül is teljes mértékben fel lehet nőni, lehet élni, mindent csinálni. Ha eltekintünk attól, hogy a kérdés egy kamu baromság, engem egyáltalán nem zavar, ha egy pasi szűz, nem is különösebben imponáló, inkább értelmi képességekkel és jólneveltséggel lehet nálam bevágódni.

2023. máj. 6. 08:31
 17/33 A kérdező kommentje:

Miért gondoljátok, hogy kamu a kérdés? Nem értem.

Sokan a lényegi részét sem értik a kérdésemnek. Ez nem csak magammal szembeni elvárás/fejlődés, amit teszek, hanem egy értékrendben és gondolkodásban egyező személy megtalálásának az érdekében csinálom. Én tudom, hogy megfogom kapni, mert megtérül a befektetett energia. Az, hogy 5-10 év múlva elválunk, nálunk biztosan nem fog előfordulni, mert tenni fogunk a kapcsolatért, ápolni fogjuk, sőt a gondolat sem fog felmerülni, mert annyira szeretjük majd egymást. Nem olyan vagyok mint itt egyes hozzászólók, akik a kérdésemet nem tudják értelmezni, de már elkönyvelnek pszichopatának. Pontosan azért teszem ezt, hogy véletlenül se olyan embert fogjak ki, mint itt pár válaszoló, akik nem tudnak kiszakadni a buborékukból, akik szerint az élet fekete-fehér és kész.

A szomorú az egészben, hogy elhiszitek, hogy ti tényleg érettek vagytok és még hangoztatjátok is. Közben ha csak belegondolunk, hogy ki is akar betanítani kit? Ki is akar dominálva lenni? Egy férfit alapból nem kell szexre betanítani, de jót nevettem. Na most akkor én is leírom, hogy egy velem egy szinten lévő, intelligens nőt akarok magam mellé, aki nincs leragadva, nem általános iskolás aggyal gondolkozik. Köszöntem.

2023. máj. 6. 13:48
 18/33 A kérdező kommentje:

Kedves 14-es! "A nok szamara a moral egy "hobort"".

Ez a mondat most bennem is nagyot ütött. A válaszadók alapján tényleg rengeteg az ilyen nő, de én hiszem, hogy ugyanolyan rengeteg a kivétel.

Örülök egyébként, hogy te legalább értetted a kérdésem. :)

2023. máj. 6. 13:51
 19/33 anonim ***** válasza:
66%

Minél idősebb vagy, annál kevésbé imponáló a nők számára, h még nem szexeltél. Talán nagyon kis százalékuk az, aki ezt nem bánná és akit izgatna a tudat, h majd ő vezet be a szexualitás rejtelmeibe.

Tudom javasolni, h ismerkedj kötetlenül, lazán csajokkal és semmi esetre sem hozd fel témaként, h te még szűz vagy (ha pedig feljönne mégis, hazudj)! És ne őrizgesd még évekig magad, itt a tavasz, mindjárt nyár, nyitva minden, hajrá!

F40

2023. máj. 6. 13:57
 20/33 anonim ***** válasza:
86%

"Ha nem olyan a nő, akivel ténylegesen hosszútávon el tudom magam képzelni, nem érdekel. Olyan férfivá akarom magam felépíteni, aki megérdemel egy gyönyörű feleséget és családot."

Ez mind szép és jó, de nehogy már húszévesen már megállapodni akarjál... Élj még egy kicsit, tapasztalatokat szerezz több lánnyal is. Ellenkező esetben 50-60 évesen lehet bánod majd, h nem így tettél!

2023. máj. 6. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!