Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, nektek imponáló ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek imponáló ha egy férfi még szűz?

Figyelt kérdés

Nekem egyértelműen az, ha a lány igen, de kíváncsi vagyok ti mit gondoltok a fiúkról.

20 éves egyetemista vagyok egyébként. Sportos, izmos, lányok szerint helyes is. Az ok, amiért szűz vagyok, az az, hogy nem vagyok hajlandó rövid távú kapcsolatokat folytatni. Ha nem olyan a nő, akivel ténylegesen hosszútávon el tudom magam képzelni, nem érdekel. Olyan férfivá akarom magam felépíteni, aki megérdemel egy gyönyörű feleséget és családot. Gyakran elképzelem álmaim feleségét, és arra gondolok, hogy milyen embert érdemelne, és én még nem vagyok annak az embernek a szintjén.

Hozzáteszem, nem másokhoz hasonlítom magam, hanem ahhoz az emberhez, aki lehetnék. Úgy érzem, hogy jó úton haladok ez ügyben. Sokat teszek azért, hogy minden nap valamivel jobb legyek, mint tegnap voltam. Többek között, emiatt sem görcsölök a barátnő témán (sosem tettem), mivel úgy gondolom, hogy ennek meglesz a gyümölcse, lesz egy olyan lány hamarosan az életemben, akit megérdemel engem/akit én is megérdemlek.

Ui.: Nem vagyok vallásos, csak eltökélt és tántoríthatatlan.

2023. máj. 5. 22:28
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Utsó, köszi amúgy, rendes vagy, dee...

Én pont azt a személyt keresem, akinek ez megsem forful a fejében, hogy "majd ő bevezet a szexualitás rejtelmeibe". Akinek nem erről szól ez az egész, hogy imponáló/nem imponáló.

Azt keresem, akinek megsem fordul a fejében, hogy ettől a másik kevesebb lenne vagy fura lenne, sőt...

Akinek simán felhozom, hogy szűz vagyok, mert nem ez alapján ítéli meg a másikat. Vicces, hogy erről mindenki úgy beszél, hogy ez gáz, vagy zavarnia kéne, de engem egyáltalán nem zavar. Őszintén többnek is érzem magam tudva, hogy bármikor bárkivel megtehetném.

Nem fogom évekig őrizgetni magam, mert érzem, hogy hamarosan eljutok arra a szintre fizikálisan/mentálisan, hogy megérdemeljem azt a lányt, aki megérdemel engem.

2023. máj. 6. 14:05
 22/33 A kérdező kommentje:
Előzőt, 19-esnek szántam.
2023. máj. 6. 14:06
 23/33 A kérdező kommentje:

Kedves 20-as. Örölük, hogy te is észrevetted a lényeget az írásomban. Tényleg! Mert egyeseknek nagyon nehezen jön át.

De!

Szerintem nem fogok megbánni semmit. Beállítottság kérdése. Én már kicsajoztam magam. (Nem beleértve a szexet.)

Ha megvan az a személy, akit tiszta szívből szeretek, nincs okom mást keresni. Csakis kiállni mellette, megvédeni vagy mellette lenni a nehéz helyzetekben, támogatni és szeretni.

2023. máj. 6. 14:09
 24/33 anonim ***** válasza:
30%

"Akinek simán felhozom, hogy szűz vagyok, mert nem ez alapján ítéli meg a másikat. Vicces, hogy erről mindenki úgy beszél, hogy ez gáz, vagy zavarnia kéne, de engem egyáltalán nem zavar. Őszintén többnek is érzem magam tudva, hogy bármikor bárkivel megtehetném."

Ezt könnyebb volt leírnod mint majd találni is vki ilyent. Azt pedig csak gondolod, h bárkivel bármikor megtehetnéd. Majd pofoz még rajtad az élet kettőt, hármat minimum...

"Én már kicsajoztam magam" Mondja ezt egy húszéves...itt most olyan jót nevettem köszi! You made my day! 😁

2023. máj. 6. 14:22
 25/33 anonim ***** válasza:
62%
#24 Egy 20 éves szűz, aki szerint a férfit nem kell betanítani a szexre, mert alapból jó benne. Lesznek még itt meglepetések🥴
2023. máj. 6. 14:25
 26/33 A kérdező kommentje:

:D Örülök, hogy feldobtam a napotokat!

"Azt pedig csak gondolod, h bárkivel bármikor megtehetnéd."

Igazad van. Nem gondolom, hanem tudom.

"Férfit nem kell betanítani a szexre, mert alapból jó benne."

A férfit nem kell. Neked valószínűleg csak kisfiúkkal volt dolgod. Akit meg be kell, az ne nevezze magát férfinek.

2023. máj. 6. 14:42
 27/33 A kérdező kommentje:

Megint csak ítélkeztek. Mégegyszer elmondom. Nem ismertek.

"Ezt könnyebb volt leírnod mint majd találni is vki ilyent."

Ehhez, hozzá tenném, hogy nem keresek "ilyent", ahogy fogalmaztál...

Általában megtalálnak a nők, csak soha nem érzem, hogy egy szinten vagyunk.

Egyszer egy 25 éves csajjal összesodort az élet. Ő vele értettük egymást. A korosztályom szimplán nem ért meg. Én meg őket, szóval kölcsönös.

2023. máj. 6. 14:48
 28/33 anonim ***** válasza:
82%
Teged konkretan nem ismerunk, de lattunk mar ilyen egyedeket, mint te. Akarmennyire is ellenkezel a skatulyazas ellen, az emberek szepen bepakolbak teged a szuz hulyegyerek skatulyaba, aztan majd kuzdhetsz, hogy onnan kigyere. Ha azt gondolod, hogy majd lesz olyan, aki veszi az idot, energiat es batorsagot, hogy megismerjen es ezt a tudalekos okfejtesed vegighallgassa, megertse, elfogadja, akkor van egy rossz hirem szamodra. Ez a 21. szazad. Itt senkit nem erdekel egy idegen agymenese, aki maskepp akarja a vilagot latni. Van boven eleg idiota a vilagban, akit ki kell kerulni, te is csak egy leszel a sok kozul. Az elet pedig melletted is elrohan. A felmagasztalt eszmeid pedig veled egyutt fognak kihalni. Egy ujabb strigula leszel azok kozott a messiasok kozott, akiknek nem sikerult megvaltoztatniuk a vilagot. Annyi mindenben hittek mar az emberek, mind megszopta.
2023. máj. 7. 13:11
 29/33 A kérdező kommentje:
Úgy írsz, mintha kellene, hogy érdekeljen a véleményed te kis messiás :D. Tipikusan az az "egyed" vagy, akinek nulla célja van az életben és jó neki, ha másokat lehúz. Úgy árad belőled a negatív energia az írásodon keresztül, hogy még így is simán el tudom dönteni, hogy bajod van az életeddel és legfőképpen önmagaddal. De akkor elmondom neked, hogy egy nem ismerlek, az én szememben egy senki vagy, az életről lehozós baromságaidat tartsd meg magadnak. Puszi
2023. máj. 7. 14:20
 30/33 A kérdező kommentje:

Ja egyébként, "itt senkit nem erdekel egy idegen agymenese"

Ebben mondjuk maximálisan igazad volt. Fárasztó vagy. xd

2023. máj. 7. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!