Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, imponálna és tetszene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, imponálna és tetszene nektek egy ilyen férfi? Járnátok vele, ha randira hívna?

Figyelt kérdés
Tiszteli és nagyon nagyra becsüli a nőket. A "csajom" szót nem használja, mert a birtokos eset olyan, mintha a nő a tulajdona lenne. Fontos számára az üvegplafon elleni harc és a gender wage gap eltörlése. Támogatja, hogy büntetőjogi felelősségre vonják az utcán a nők után füttyögő munkásokat.
2019. júl. 9. 09:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
A csajom szóban nem a birtokoseset a gond, hanem maga a csaj szó. Én sem mondom, hogy a pasim, hanem hogy a barátom.
2019. júl. 9. 09:08
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Ha ezért nem tekinti magát egy új messiásnak, kit isteniteni kell minden nőnek, és külsőre, stílusra,egyéb jellemvonásokra bejön akkor igen, imponálna.
2019. júl. 9. 09:12
 3/15 anonim ***** válasza:
71%

Nem.

A gender wage gap-et többször bebizonyították, hogy téves és füttyögés miatt büntetni ostobaság.

21/L

2019. júl. 9. 09:36
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyi az összes pozitív tulajdonsága,akkor nem.Önmagában egyik sem annyira imponáló tulajsonság,de még együtt sem.Inkább egy ki ha én nem lótúró,aki ennyitől különbnek érzi magát.
2019. júl. 9. 09:39
 5/15 anonim ***** válasza:
84%

Elég megjátszott hapsi lehet.

32/f

2019. júl. 9. 10:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a barátnőm szót se használja, mert az is "birtokot" fejez ki. A "csajommal" sem a birtok a zavaró, hanem a "csaj" szó, hogy kicsit primitív.

"Fontos számára az üvegplafon elleni harc és a gender wage gap eltörlése."

Biztos én vagyok a műveletlen, de ezekre rá kellett keresnem, hogy mit jelentenek. Valószínűleg, mivel nem érzem magam eléggé elnyomva, ezért annyira nem hoz lázba egyik téma sem. Felőlem az ellen harcol, ami ellen szeretne, de nekem párkapcsolatra nem kéne olyan, akivel alapvetően más világnézetűek és beállítottságúak vagyunk.

A füttyögés büntetése meg nevetséges. Nőként írom, engem is zavar, de aki ezt nem képes magában kezelni és ezen agyal, ott bajok vannak...

2019. júl. 9. 11:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Menekülnék az ilyen embertől. 27/N
2019. júl. 9. 11:39
 8/15 anonim ***** válasza:
76%

NEM!!

Ez egy ferfiatlan idiota, aki igy akar bevagodni a noknel, hogy megjatsza magat.

Plusz en nem vagyok feminista, hányok az ilyen baromsagoktol.

2019. júl. 9. 12:53
 9/15 anonim ***** válasza:
88%

Nem. Ezek a dolgok nekem nem imponálnak. Időnként fenomenális élmény tud lenni ha a párom "a tulajdonának tekint és becipel a barlangjába hogy jól megdgjon".

Nálam azt jelenti a tisztelet és nagyra becsülés hogy hűséges, kompromisszumképes és ugyanannyi energiát beletesz a kapcsolatba mint én.

N/32

2019. júl. 9. 14:51
 10/15 anonim ***** válasza:
55%
Én egyszerű nő vagyok, nekem bőven elég, ha valaki szeret és megbízható. Amiket leírtál, az csak a körítés. Dobálózás nagy szavakkal és ideológiákkal.
2020. márc. 29. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!