Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, imponálna és tetszene nektek egy ilyen férfi? Járnátok vele, ha randira hívna?
Figyelt kérdés
Tiszteli és nagyon nagyra becsüli a nőket. A "csajom" szót nem használja, mert a birtokos eset olyan, mintha a nő a tulajdona lenne. Fontos számára az üvegplafon elleni harc és a gender wage gap eltörlése. Támogatja, hogy büntetőjogi felelősségre vonják az utcán a nők után füttyögő munkásokat.2019. júl. 9. 09:05
11/15 anonim válasza:
Megszólal a helyi ultrfeminista egyesület titkára.
Mond, nincs ott elég nő a klubban, vagy csak még vagy fenyítve odabent?
12/15 anonim válasza:
Nem. Amit leírtál, arról lerí, hogy arra vered magad, hogy mennyire “tiszteled” a nőket (ami amúgy alap lenne...), és neked ezért JÁR valami. Ugyanolyan, mint amikor valaki arról papol, hogy ő mennyire “kedves” srác, miért nem az övé minden nő...
13/15 anonim válasza:
Ez a gender wage baromság, férfiként tapasztaltam régebben: egy nő ezerszer hamarabb megkap egy ruházati eladó állást, vagy szinte bármilyen eladói állást. Ezért hagytam a cs_ba a kereskedelmet.
14/15 anonim válasza:
Nem. Az ilyen mindenbe beleköt, végén még el se venne feleségül, mert a szóban van hogy "fele", aztán biztos filózna rajta, hogy de minek a fele. Vagy ha el is venne, akkor meg hogyan nevezne? A nő, akivel házasságot kötöttem? ..Kiakasztanak ezek csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!