Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed azokról az emberekről, akik társkeresőkön kiírják, hogy nekik a háziállatuk az első?
Nem unszimpatikus. Aki nem tudja ezt a "szerinted erős" kifejezést értelmezni, az görgessen tovább, vagy húzza balra, vagy nem tudom mi a szokás.
Próbálok példákat mondani arra, hogy nekem mit jelentene az "állatom az első" kijelentés.
Megismerek valakit. Randira kerül a sor. Közölni fogom az illetővel, hogy lehetőleg olyan helyszínt válasszunk, lehet ez séta, étterem, kávézó, ahová kutyával is lehet érkezni. Ha így nem akar találkozni, akkor elköszönünk.
Nem alszom a kutyámmal egy ágyban, de benti kutya, lakásban van. Ha lenne kertem sem élne kint.
Naponta többször vinnem kell sétálni-néha csak egy 10 perces pisis sétára, de megfelelő időközönként van ilyen elfoglaltságom.
Azzal, hogy magamhoz vettem (nem tervezett, hanem talált kutya) döntést kellett hoznom, hogy gondoskodom-e róla élete végéig, vagy sem. Velem maradt és nem született meg még az a férfi, aki miatt megválnék tőle. Mert úgy akarjon bárki találkozni velem, hogy a kutyám a csomag része, nem egy opció.
Ez nem zárja ki, hogy egy embert is szeressek. Csak azt úgy fogom szeretni, mint egy embert.
A hosszú magyarázat csak azért van, hogy hátha így érthető a lényeg.
De egy szó, mint száz. Ha bekopogtatna a királyfi a fehér paripán és azt mondaná, hogy válasszak. Vagy a kutya, vagy ő. Akkor csak annyit mondanék, hogy gyorsan szálljon vissza a lóra és húzzon a pitsába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!