Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ingyenes (vagy többnyire ingyenes) társkeresők?
Gondolom sokszor volt már a kérdés, de azért kiírom még egyszer.
Vannak még olyan társkereső oldalak ahol lehet is érvényesülni?
Tinderen és ehhez hasonlókhoz szinte már a beszélgetést is ellehetetlenítik. Azon kívül, hogy jobbra balra huzigálok és talán rá tudok írni, semmi egyéb funkciót nem kapok.
Eddig az Első Találkozás oldalt láttam így jónak. Tudtok esetleg más oldalt is?
Ajánlom a Tindert a következőképpen:
9 csajt balra húzol (meg se nézd őket)
10et jobbra (vagy ha nagyon nem jön be, akkor balra)
A lényeg hogy minél több csajt húzz balra és csak nagyon ritkán jobbra. Miért?
Én se hittem el, de egy algoritmus szépen hátrasorol ha túl sok csajt húzol jobbra.
Én is sokat húztam jobbra, nem volt egy matchem sem.
Haver a fenti dolgot követi és nagyon sok match van neki.
Szóval így lehet kb kijátszani az algoritmust. Sok sikert!
Uhh első vagyok, asszem félreérthetően írtam. Csak a tizediket húzd jobbra ne tizet.
A lényeg hogy max 10%át húzd jobbra.
10-ből 3-4 azért elég sok, nem a "höhö dugnám" irányvonalat kellene követni, hanem esetleg elolvasni a leírását, figyelembe venni a kikötéseit ha van, és a saját "igényeidet" is jobban figyelembe venni, tehát pl ha nem bírod a cigiseket ne írj dohányzóra csak azért, mert jól néz ki és legalább ha összejön lesz csajod.
Abban amit az első ír lehet igazság, sőt, jó dolognak gondolom ha az ilyen balekok hátra sorolódnak akik válogatás nélkül minden csajnak kinéző egyént küldenek jobbra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!