Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed azokról az emberekről, akik társkeresőkön kiírják, hogy nekik a háziállatuk az első?
Ha valaki komoly kapcsolatot keres, ezt jó tisztázni.
Egyrészt nekem, mint kutyásnak (és én keményvonalas vagyok több nagytestű állattal, tenyésztek, versenyekre járok, stb) az életem meghatározó része, hogy kutyáim vannak.
Az, hogy a kutyáim az elsők egy erős kifejezés, ha valaki partnert keres, lehet ezt szebben is írni 😅 de amúgy igaz. Egy frissen megismert akárki kedvéért biztosisten, hogy nem válok meg tőlük, de még a házból sem fogom őket kitiltani. Mert nem, ha neked nem tetszik, nem egymást keressük. Illetve, ha már később együtt vagyunk, őszintén szeretem a másikat, akkor is lehetnek olyan esetek, hogy éjszaka sos ugrunk ki az ágyból és vezetek 100km-t mert beteg lett és ott az első ügyeletes doki... 🤷♀️ vagy ha bármi bajuk van, borul az életünk, mert dokihoz járkálok, elköltök százezreket, és mondjuk ugrik arra az évre a nyaralásom (true story). Ez ezzel jár, ezt jelenti valójában, hogy a kutyám az első.
Masik oldalról neked is lehet egy red flag, hogy nem az illetőt keresed. Illetve néhány sor beszélgetés után azért kiderülhet, hogy mennyire kompromisszumkész az állata kapcsán (a macska a tányéromban nekem is sok lenne, nálunk nincs pl kutya a konyhában).
Amikor még párt kerestem, volt aki számon kérte rajtam, hogy minek vannak a kutyák a házban? Öööizé bocsi, a saját házamban? 🖕 Egy másik már eljutott a randiig, aztán elköszönésnél megjegyezte, hogy kutyaszagú az autóm 🤣 Mire számítottál édesöcsém?
Aztán találkoztam a mostani férjemmel, megszerette a kutyáimat, zokszó nélkül, sőt aggódva segít, ha beteg valaki, és időnként kitakarítja a kocsimat 😅 ❤
Azokat én is imádom, akik finoman próbálnak rávezetni, hogy a 3 kg-s kutyámat márpedig a kertben is lehetne tartani (haha, persze). Mert ő úgy nőtt fel, hogy a szülei nem engedték be a kutyát a házba. Öö, oké, de leszarom? Azok a te szüleid, ez meg az én kutyám és ott tartom, ahol én akarom. Viszlát😆
Szerették az emberek régen is az állatokat, de a helyén kezelték őket.
Kutyának/macskának a szobában nincs helye, az ágyban meg főleg nem.
Ez az igazság, akárhogy is nem tetszik a háziállat mániásoknak.
Akkor nyugodtan fetrengjél kutya/macska szőrben, én biztos nem fogok.
Egészségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!