Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha valaki már akar tőlem valamit az taszítóvá válik?

Figyelt kérdés

Az összes exem akkor lett érdekes, amikor már rég szétmentünk.

Van akit én offoltam ismerkedés alatt, mert zavart hogy sűrűn akar találkozni. Most megint ez van, főleg hogy a lány ilyeneket ír, hogy kedvesem, édesem. Tudom nem túl férfias dolog ez, de engem zavar ha már úgymond kötelesség az hogy X naponta találkozzunk, na az meg egyenesen a legrosszabb, hogy minden egyes nap. Nem úgy, mint pl. éppen ráérek fussunk össze egy kávéra vagy sétálni. Na most tetézi a helyzetet ha olyan a lány, hogy fétékenykedik mondjuk ha barátokkal sörözök vagy egy egész napon át sorozatot nézek. Na ilyenkor jön az hogy én biztos csajozok, de nem érti miért kéne nekem 2 ha 1 is sok?? Nekem kell olyan is, hogy ha 1 napot vagyok társaságban akkor akár 2 napig emberek nélkül utána, azért mert introvertált vagyok egyébként. Szeretem az emberi társaságot, de sokkal jobban kikapcsolódok ilyen otthon ülős dolgokkal, vagy gaming, kertészkedés amikor nincs az hogy valaki hozzám szól.

Amikor ügyfelezős munkám volt, akkor is volt egy lány akivel akkoriban randiztam azt hitte van valaki más, mert annyira lefárasztott a sok hülye, hogy mondtam nincs kedvem munka után találkozni vele max. hétvégén.

Csak már azon gondolkozok felesleges is így szervezni a randikat, mert úgyis majd kiábrándulok a lányból (persze ha én is szimpi leszek neki)

30 F

2023. máj. 3. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy képes párkapcsolatban élni. Te ilyen magadnak való, szabad lélek vagy, a kötöttségektől menekülsz. Nem erőltetném a dolgot a helyedben, esetleg olyan nővel, aki hasonlóan csak lazább kapcsolatot keres.
2023. máj. 3. 13:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tényleg fölösleges, ha így érzel, én sem támogatom, hogy napról napra talizz valakivel, vagy ha együtt vagytok, akkor össze legyetek nőve, viszont ha szerelmes vagy, akkor legtöbbször úgyis vele akarsz lenni. Talán hasonló gondolkodású nőt kellene kifognod.
2023. máj. 3. 13:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Keress egy szexkapcsolatot vagy valami ilyesmit
2023. máj. 3. 14:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Itt le van irva

[link]

2023. máj. 3. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd a párkapcsolatot, mert csak csalódást és fájdalmat okozol a lányoknak. Lehet, hogy csak ilyen típusú ember vagy, de az is lehet, hogy elkerülő kötődési típusba tartozol. Mindegy, a lényeg, hogy olyannal próbálj együtt lenni, vagy olyat keresni, akinek hasonlóan laza kapcsolat is megfelel, különben csak konfliktus és veszekedés lesz.
2023. máj. 3. 14:16
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 az meg a kérdezőnek nem felel meg. Mert ő megteheti, hogy szórakozzon a nőkkel, de fordítva már nem buli neki a dolog :D Ismerem ezt a típust…
2023. máj. 3. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Az már a pszichopata kategória, aki abban leli élvezetét, hogy másokat kínoz.
2023. máj. 3. 14:22
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 nem arról van szó, hogy kínozni szereti őket, csak az kell neki, akinek ő nem. Ez valami pszichés betegség amúgy, de sokaknál van.
2023. máj. 3. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!