Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Barátkozni akar,van még esély?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátkozni akar,van még esély?

Figyelt kérdés
Volt valakinek olyan hogy egy lány azt mondja ő csak barátkozni akar de aztán szerelem lett belőle?
2023. ápr. 20. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kevés az esély arra, hogy ez megváltozzon, de ha most elfogadod a barátságát, akkor azt a pici esélyt is eljátszod.

Mondd, hogy te nem barátkozni akarsz, ezért ez nem fog működni, de köszönöd, hogy elmondta és nem hitegetett - és soha többet ne keresd magadtól. Ez a legjobb, amit magaddal tehetsz. Egyrészt így megadod az esélyt arra, hogy olyannal találkozz, aki viszonozni tudná a közeledésedet, másrészt bármely nő szemében tudat alatt érdekesebb leszel, ha látják, nem vagy rájuk szorulva, és kiválóan érzed magad az életedben akkor is, ha ő most éppen visszautasított.

2023. ápr. 20. 22:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Esély mindig van.

Lehet szerelem lesz belőle < lehet beléd csap a villám 2 hét múlva.

2023. ápr. 20. 22:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha belemesz a baratkozasba ugy, hogy te tobbet akarsz, akkor sajat magadat szivatod meg. Bucsuzz el tole. Esely mindenre van, de eroltetni nem szabad, ha a masik nem akarja.
2023. ápr. 20. 22:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja de még nem volt sosem alkalmunk kettesben hosszabban beszélgetni. De társaságban jókat dumáltunk eddig.
2023. ápr. 20. 23:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Ritka.

Én is csak baratkoztam a jelenlegi párommal pl fél évig és utána jöttünk össze, de nekem a párom meghalt és ezért nem voltam készen kapcsolatra.

2023. ápr. 21. 03:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tipli van. Csak olyanokkal szabad foglalkozni, akik nyitottak rad. O nem. Felejtsd el, amit a mesefilmekben lattal. Nem kell kuzdeni, nem kell kiallni a probat, es senki nem nyeri el a megerdemelt jutalmat. Eszmek is illuziok kergetese helyett, keresgelj tovabb. A leanyzonak meg koszond meg az oszinte szavakat, de baratod van eleg, te mas minosegben gondolkodtal rola.
2023. ápr. 21. 04:24
 7/9 A kérdező kommentje:
6os: Pont az a bajom, hogy mindig fekete-fehérben látom a dolgokat és igy viselkedtem mindig ahogy Te itt írod. Azt gondolom, hogy aki barátkozni akar az még mindig azt jelenti, hogy bír engem és szeret velem beszélgetni, ami egy jó alap lehet.
2023. ápr. 21. 09:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy keresed a szalmaszalakat, amibe kapaszkodhatsz.
2023. ápr. 21. 11:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne bassz el eveket egy platoi kapcsolatra. A disney sztorik a gyerekeknek szolnak, nem a felnotteknek. Amikor egy no baratsagot javasol, az egotuning es energiavampirkodas. Egyszeruen elvezik az energiat, amit toled kapbak es cserebe semmit se kell adniuk. Nem azt mondom, hogy szakits meg vele minden kapcsolatot. De nem baratkozz vele, informalis kapcsolatnal tobb ne legyen. Ha pasikeresesre adja a fejet, akkor az ismerosok kozott nez szet mindenki, nem a baratok kozott. Tudtara adtad, hogy akarnal tole tobbet, igy tudni fogja, hogy feled kockazat nelkul nyithat, ha eljon az ideje. Tobbet nem tudsz tenni, addig meg nem erdemes beleragadni, keress mast.
2023. ápr. 21. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!