Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akar minden csaj csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar minden csaj csak barátkozni velem?

Figyelt kérdés
Régóta keresek barátnőt és aki igazán tetszik az végül mindig csak barát akar lenni. Pedig én mindig úgy érzem, hogy összeillenénk.
2023. ápr. 21. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
Megértő vagy tipik barát fiú nem az a vagány aki ala feküdnének ha nem akineknki sírjak a lelkuket.
2023. ápr. 21. 13:25
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagy vonzó.
2023. ápr. 21. 13:32
 3/5 A kérdező kommentje:
pedig jóképű vagyok, sportolok, igényesen öltözködök, szép autóm van...
2023. ápr. 21. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:
64%

Valszeg ezért. A szép autó nem számít.

Ha meg olyan csajokkal ismerkedsz, akiknek fontos, akkor szr helyen keresel társat…

2023. ápr. 21. 13:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Külföldre költöztem és itt is lett egy csomó új baràtom.

Van egy srác akivel a kezdetektől fogva baromi jól kijöttünk, nagyon kedveltem elsőre is, de nem láttam bele többet barátságnál. Nem csúnya meg semmi, csak nem az esetem.

Mostanra eljutottunk oda, hogy egyrészt tök jó barátok vagyunk, DE! Nekem időközben megtetszett. Elkezdtem vonzódni, lelkileg nagyon kötődöm hozzá. A sztori sok szempontból komplikált, nem fejtem ki, irreleváns.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a vonzalom meg a szerelem nem úgy működik, hogy magas vagy, jóképű vagy, gazdag vagy mittudomén és neked jár barátnő masnak meg nem. Ennél ez összetettebb. Ugyanolyan ember vagy, mint bárki más. Sokszor ez csak úgy spontán történik.

2023. ápr. 21. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!