Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfinek mi imponál egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinek mi imponál egy nőben?

Figyelt kérdés

Mi az amire azt mondjátok na ez igen, ez lenyűgöz, ez imponál, tetszik, megfog?

Mint pl nőknél fordítva az, hogy elért valamit esetleg sikeres vagy valamilyen terület szakértője stb.

2023. máj. 3. 07:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez a probléma, ami az egyik embernek szemét, az a másiknak kincs.

Nekem nagyon imponál az, ha kimutatja az érzelmeit felém, ha valakivel ismerkedem és ismertetjük egymással, hogy komoly kapcsolatot szeretnénk, akkor nem értem a dolgot, miért ne mutatná ki nekem azt ami benne van?

Hogy más pasiknak ez teher, arról nem tehetek, nem mindenki egyforma, sajnos manapság bevettek lettek a felszínes ismerkedések, kapcsolatok, nem mélyülnek el, mert feleslegesnek érzik, pedig épp ez adna erős alapot a kapcsolatnak, és általában ennek a hiánya miatt mennek hamar is tönkre az első 1-2 nehézségtől, és inkább egyszerűbb eldobni, keresni mást, minthogy némi érzelmet, energiát és önmagunk érzelmeit felvállalva bátorságot tenni bele, hogy legyen időtálló és masszív a kapcsolat.

2023. máj. 3. 10:07
 12/17 anonim ***** válasza:
#8-as voltam.
2023. máj. 3. 10:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmi mű-izé nincs rajta,értelmesen beszél, nincs beszédhibája.

Ja, és nem él anyjával, szülőkkel. Dolgozik és van elképzelése a terveiről, amit idétlen és irigy barátnők nem tudnak befolyásolni.

2023. máj. 3. 10:12
 14/17 anonim ***** válasza:
71%

10: 5-ös vagyok.

"5-nél némi ellentmondást láttam ott, hogy ne legyen túl karakteres majd azért legyen karakteres a véleménye :D"

Jogos. :D

"Nem szeretem, ha valaki hangos, vagy túl karakteres"

Vannak olyanok, akiknek csak a saját véleményük, ízlésük számít - aki nem úgy gondolja, azt lenézik, lehülyézik. Erre gondoltam. Tehát aki markáns, erőszakos, és lekezelő.

"Szeretem, ha van karakteres véleménye, de közben szeretné megérteni a másikat is, és nem elnyomni, ha különböznek."

Itt nem kellett volna a karakteres szó, az volt megtévesztő. Tehát legyen saját véleménye nyilván, nem kell neutrálisnak, és bólogatónak lenni, hanem a két véglet közt valahol - véleménye is van, de nyitott is másra, és érdeklődő, elfogadó, megérteni szeretné a dolgokat.

2023. máj. 3. 11:02
 15/17 anonim ***** válasza:
45%

Nekem az, ha a nő érdeklődik irántam ÉS

külsőre: nincs agyonsminkelve 0-24-ben, nincs széttetoválva, nem hord minden szabad testfelületén piercingeket és egyéb szarságokat.

Emellett kissé visszahúzódó, aranyos, normális, hagyományos értékrendje van, nem akar kikezdeni fűvel-fával. Nem várom el, hogy szűz legyen, de az mindenképp nagyon nagyon jó pont, ha kevés kapcsolata volt és azok is komolyak voltak (tehát min. 2-3 évig tartott mindegyik).

Az, ha nem volt még abszolút senkije viszont nagyon tud "imponálni" nekem.

Belsőre: legyen értelmesebb egy fadarabnál (ezt a mai fiatal lányok 70%-a sajnos nem mondhatja el magáról), legyen valami ami érdekli, a sminkelésen, bulizáson és social médián kívül. Sőt! Ha nem használja se a tiktok-ot, se az instagramot / bármilyen hasonló platformot, az számomra nagy pluszot jelent.

Szóval lehessen vele beszélgetni, érdekeljék a világban történő események, viszont viselkedésre azért legyen nőies.

2023. máj. 3. 11:22
 16/17 A kérdező kommentje:

11, kevés az ilyen férfi szerintem. De jó tudni, hogy valakinek ez pluszpont :)

Köszönöm a válaszokat! Azért érdekelt, mert pár hete próbálok ismerkedni és azt látom valamiért elhalnak ezek a kapcsolatok. Leginkább én úgy érzem a férfi miatt, mert nem keres egyszerűen x idő után. Sokszor kérdezek érdeklődök, kimutatom, hogy érdekel, hogy mi van vele, mesélek a napomról őszintén, vannak hobbijaim, érdeklődési köröm is tág tehát nem gondolom, hogy abba a kategóriába esnék akire azt mondjak krumpli egyszerűségű 😅 kedves vagyok, érdeklődő, külsőleg is adok magamra.. az jut eszembe biztosan láttak egy még “extrásabb” lányt vagy egy kevésbé komolyat és átmennek arra. Vagy tényleg ennyire nem fogom meg őket?

De, ha már nem érdeklődik utánam a férfi nem tudok mit tenni.. én még próbalom feléleszteni tehát ráírok, ötletelek, izgalmat próbálok bevinni, de mi értelme ha nekem kell küzdeni és ők meg alig tesznek bele valamit is..

2023. máj. 3. 11:52
 17/17 anonim ***** válasza:
44%
ha feszes.. ha meg nem feszes, akkor járjon le a konditerembe és legyen feszes!
2023. máj. 4. 16:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!