Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfinek mi imponál egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinek mi imponál egy nőben?

Figyelt kérdés

Mi az amire azt mondjátok na ez igen, ez lenyűgöz, ez imponál, tetszik, megfog?

Mint pl nőknél fordítva az, hogy elért valamit esetleg sikeres vagy valamilyen terület szakértője stb.

2023. máj. 3. 07:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
39%
Nálam pl.: ha a nő domináns, művelt, szép lába van.
2023. máj. 3. 07:28
 2/17 anonim ***** válasza:
56%
Nekem az, ha értelmesebb, mint egy krumpli.
2023. máj. 3. 07:50
 3/17 anonim ***** válasza:
93%

Röviden, az összkép.

Kicsit bővebben, ha az adott nő ad magára és/vagy valamilyen szinten művelt. Itt természetesen nem arra gondolok, hogy legyen aerobikos testalkata és/vagy orbitális méretű a lexikális tudása. Nem!

A lényeg csak annyi, hogy ne hagyja el magát! Pl. nem árt, ha gondozott, ápolt a megjelenése, vagy ha lehetőségeihez képest karbantartja a testét és elméjét, valamint az sem hátrány, ha vannak önálló gondolatai, amiket meg is tud fogalmazni.

Szerintem nem egy megugorhatatlan szint…

2023. máj. 3. 08:00
 4/17 anonim ***** válasza:
15%
Cici fenék arc.
2023. máj. 3. 08:22
 5/17 anonim ***** válasza:
89%

Nekem a visszafogottság tetszik. Nem szeretem, ha valaki hangos, vagy túl karakteres. Nagyon tetszik, ha szelíd, szeret beszélgetni, ha szeret figyelmes lenni, társcentrikus, ábrándozó és természetes. Szeretem, ha van karakteres véleménye, de közben szeretné megérteni a másikat is, és nem elnyomni, ha különböznek.

Nem szeretem a művi dolgokat, sem külsőben, sem elképzelésekben. Tetszik, ha egy nő mer gyenge lenni.

Szerintem nem külsőre vonatkozik a kérdés, ezért nem írnék külső jegyeket. Vagy inkább az érdekel kérdező?

2023. máj. 3. 08:32
 6/17 anonim ***** válasza:
54%
elsőnél enyhe lábfétis
2023. máj. 3. 08:33
 7/17 anonim ***** válasza:
13%
6, az ilyen válasszal mi a célod?
2023. máj. 3. 09:03
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl nem a külső jegyek fognak még főként egy nőben, hanem inkább a benső tulajdonságai, azon belül, hogy a szeretetet, szerelmet megfelelő módon tudja közvetíteni felém.

Sajnos azt vettem észre, hogy manapság a nők nagy százaléka érzelmi analfabéta számomra, nem tudnak megmozgatni érzelmileg, nem tudják kihozni belőlem azt, amit már eléggé rég éreztem.

Sajnos nagyon hétköznapi, szürke, mondanám inkább civilnek a mai nőket, olyan bevett, unott, hétköznapi és monoton az amit adnak, nincs meg az a plusz ami elindítaná bennem azt, amit kellene.

A külső nálam huszadrangú dolog, legyen ápolt és igényes magára.

2023. máj. 3. 09:13
 9/17 anonim ***** válasza:
80%
Egyénfüggő.
2023. máj. 3. 09:38
 10/17 A kérdező kommentje:

Látom sokaknak kb semmi igénye, mert aki ennyit ír, hogy legyen szép/csinos/ápolt/krumplitól okosabb az nekem egyenlő a nullával.

Köszönöm 5 és 8 az értemes választ :)

5-nél némi ellentmondást láttam ott, hogy ne legyen túl karakteres majd azért legyen karakteres a véleménye :D karakteres nálad mit is jelent? Arc karakteres vagy mire gondolsz? Leginkább az jutott eszembe, hogy ilyen kis mimóza törékeny, nagyon csajos csaj tetszik akinek azért vannak gondolatai is?

8, de ismerkedésnél, hogy közvetítsen érzelmeket? Ha ismerkedésnél kifejezi a lány akkor meg elmenekül a pasi, hogy nyomul vagy sok :D

2023. máj. 3. 09:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!