Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbb párkapcsolatért nyafogó "senkinek sem kellek" lányok a legválogatósabbak, lényegében azért nincs párjuk, mert a legkisebb hibát sem hajlandók elfogadni a másik félben?

Figyelt kérdés

2023. máj. 1. 23:44
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
88%

Ott van szó a férfi hibák elbagatellizálásáról, hogy sosem dob ki senki egy normális férfit mondván, hogy unalmas.

Valószínűleg szociálisan visszamaradott, szorongó lesz az a “normális” férfi és ez elég nagy hiba, hiába próbáljátok szépíteni.

Amit pedig beszámozva valamelyik válaszoló írt, hogy melyik nő ismerőse miért offolta a “főnyereményeket”, az egész egyszerűen ordas nagy csúsztatás, ami már inkább a kamuba hajlik.

A szennyes mellé hajított ruha és a lájkolgatás pedig nem, nem említhető egy lapon, mert az egyik max idegesítő, de tolerálható, a másik pedig megalázó és minden tiszteletet nélkülöz a másik felé, tehát szakító ok.

Megint kiderül, amit eddig is tudtunk, hogy magatokkal túl elnézőek vagytok, és elegánsan elsiklotok afölött, hogy a nagy részetek vállalhatatlan minden szempontból.

Ki a franc akar egy semmirekellő alakot elviselni a lakásában, aki nem felel meg?

Nem kérdés, hogy a macskát választjuk. Ők boldogságot hoznak.

2023. máj. 2. 07:17
 32/48 anonim ***** válasza:
86%

Hm, a nyaffogásról amit írsz mindkettő nemnél előfordul.

Csak a férfiak szex miatt teszik, hogy nekik nem jut nő arra. A nők meg azért, mert a férfiak többsége csak szexet keress, a többi meg hűtlen, hazug, éretlen kisfiú. Esetleg nárcisztikus, alkoholista.

És melyik az a nő, aki meg akar lenni csalva, vagy átvágva, megverve?

2023. máj. 2. 07:25
 33/48 anonim ***** válasza:
66%
Te ugyanez! Ha.már van rajta némi plusz kg nem kell, és sorolhatnám
2023. máj. 2. 07:27
 34/48 anonim ***** válasza:
90%

"akik eszeveszettül vágynak egy kapcsolatra, miért nem adnak lejjebb legalább egy picit az egekben lévő igényeikből, miért nem ismerik fel, hogy lényegében önmaguk miatt nincs senkijük?"

Az olyan nők, akik kétségbeesettek, azok lejjebb adják szexpartner, szerető, barátság extrákkal fajta kapcsolatokban, annyira oda vannak az adott férfiért, hogy belemegy ilyesmikbe.

Aztán az olyan nők, akik komplexusosak, akik rossz emberismerők szintén lejjebb adják, mert nem veszik észre milyen férfiakkal is van dolguk, vagy csak későn.

Az olyan nők között, akik nem kellenek jóformán senkinek azok is lejjebb adják, viszont ez nem mindegyikre igaz, inkább egyedül maradnak legtöbbször.

A normális, érett, felnőtt, okos nők nem adják lejjebb, inkább egyedül maradnak szintén, mert szingliként ezerszer jobb, mint olyan "férfival" akit a hátuk közepére sem kívánnak, vagy akikkel csak a probléma van.

Vagy összejönnek olyan férfival, aki hozzájuk passzol majdnem minden téren.

Logikus, hogy olyannal nem teszi magát egyikse, aki kihasználná testi/lelki/anyagi szinten.

Egyébként az, hogy a nőket hibáztatod azért, hogy nincs, nem akad nő még szexre se, vagy ritkán, esetleg otthagynak, mert nem felelsz meg arról több mint valószínű, hogy te tehetsz! Tehát ha akarsz nőt, akkor tarts önkritikát, nézz magadba, változtass magadon kívül-belül, az életvitelen, az anyagi helyzeteden és biztos, hogy akad legalább egy nő, akinél esélyed lesz, persze csak, akkor, ha nem instanőkre vágysz.

2023. máj. 2. 08:41
 35/48 anonim ***** válasza:
5%

Érdekes jelenség, társkeresések alkalmával megfigyeltem, a kb legutolsó nők a legválogatósabbak, leginkább borzalmas egoizmus, önteltség jellemzi őket.

"apucianyucipicilánya", a feltétel nélküli rajongás ide vezet.

Rahedli, a párkapcsolati piacon senkinek sem kellő egyed.

Férfiben, nőben is.

Egy ilyennel beszéltem, óvatosan megkérdeztem tőle, amikor az igényeiről beszélt, miért olyan férfit képzelt el maga mellé(próbáltam nagyon finoman fogalmazni, mert rendszerint az ilyenek tudnak vérig sértődni bármin...)

"hámerszépekamelleim"

2023. máj. 2. 08:42
 36/48 anonim ***** válasza:
89%

Rólam is ezt hitték sokáig, hogy ilyen vagyok. Azért, mert visszautasítottam őket/mindenkit sokáig. De azt nem tudták, hogy hasonló kaliberű, vagy akár (szerintük) "rosszabb" srácokért odavoltam.

Nem érdekelt. Magasan volt/van a léc és nem bánom, hogy mindenkit visszautasítottam, 20 éves koromig se csókig, se randiig nem jutottam el. Ekkor jött valaki, akivel bő egy éve boldogan élünk együtt, a romantikus filmekben "idealizált" párkapcsolatnál jelentősen jobb kapcsolatban.

Nem kell leadnia senkinek az igényeiből. Inkábbaz a gáz, ha valaki megalkuszik. A gátlásokból kell leadni. De egy nem jó vagy közepesen jó kapcsolat rosszabb, mint a szingliség. Ne menjetek bele kapcsolatba, ha nem gondoljátok, hogy nagyon jó lesz.

2023. máj. 2. 09:22
 37/48 NTBS ***** válasza:
42%
Internet hatása. Mindkét nemnél sajnos.
2023. máj. 2. 09:37
 38/48 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk én nem párkapcsolatért, hanem inkább valamiféle tartós szexkapcsolatért nyafogok, de még ezen a szinten sem "legkisebb hibákról" beszélhetünk. Persze mindent lehet relativizálni, egy büdös, koszos, fogatlan partnerhez képest tényleg kevésbé hibás a "csak" merevedési zavaros vagy 0 szexuális kultúrájú...
2023. máj. 2. 10:00
 39/48 anonim ***** válasza:
21%

Én a húgomról tudok nyilatkozni így férfiként.

Tényleg idiótákkal randizott. Tehát ki szoktuk beszélni ezeket, és az indokok valósak voltak. Vagy néztem miket chatelgetnek, de tele van debilekkel a tinder és társai. 5 évig nem talált normális pasit. Volt pár kapcsolata, de azt meg mi tudtuk a család részéről, hogy nem fog sokáig tartani, mert a srác nem okés. A tesómnak is hamar nyilvánvaló lett, fél év után.

Mondjuk a mostani párjáról is ez a véleményünk 🤣🤣🤣 de ez legalább már évek óta megvan neki. A lényeg, hogy szeretik egymást, szóval azóta a szar meló miatt nyafog, hogy nem veszik fel normális helyre 🤣 ez van, ezek a nyafizős nők mindig nyafiznak valamin

2023. máj. 2. 11:35
 40/48 anonim ***** válasza:
77%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

Pl. azért, mert még egy normális nő is kifog hűtlen, hazug férget, aki mindenre képes, hogy nőhöz jusson még vén korábban is.

2023. máj. 2. 11:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!