Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb párkapcsolatért nyafogó "senkinek sem kellek" lányok a legválogatósabbak, lényegében azért nincs párjuk, mert a legkisebb hibát sem hajlandók elfogadni a másik félben?
14: 13# Ilyen nincs.
Ha én eszeveszetten vágyom egy kapcsolatra, az csak attól van, hogy szerelmes vagyok valakibe. Megvan az illető: K. Aladár.
Hogy jön ide, hogy adjak le az igényeimből? Milyen igényeimből?
#15: Én ilyenkor amúgy eldobom az agyam. Te mégis miről beszélsz?
Leírod, hogy elbagatellizáljuk a férfiak hibáit. Hol volt szó itt a férfiak hibáiról? Ez a kérdés a nők egy csoportjáról szól, de még nem is minden nőről. Kiakadsz, hogy elbagatellizálunk dolgokat, miközben te csináltad ezt.
És hol élsz? Ülj már le beszélgetni néhány nővel. Pont, hogy tök apróságok miatt is simán dobnak ki normális srácokat, mert "unalmasak", aztán problémásakkal meg simán együtt vannak. (És nem, NEM minden nőről írom én sem, hanem a nők egy részéről.)
Egyébként a zokni szennyes mellé dobása pont ugyanolyan szintű, minthogy ki mit lájkol instán. Mindkettő komolytalan.
A randis részed meg egyszerűen szégyen azok után, hogy kiakadtál a férfiakra. Ha hitelesnek akarsz tűnni, holnap utalj már át nekem egy húszast. Tudod, egy kajálás még a gyorskajáldákban sincs meg 2000 alatt és azért egy hónapban lemehet 10 randi is. (Mondom ezt úgy, hogy mindig én szoktam fizetni az első randikon és barátokat is simán meghívok. Ez egy gesztus. De, amint pofátlanul előlép elvárássá, onnét már gáz.)
Azt a nevetséges betokosodott szintet meg engedd már el, hogyha valaki nem olyan orbitális logikátlanságokat és téveszméket tol, mint te, akkor az tapasztalatlan társkeresésbe. Ennyire gyerekes önigazolásra kell lesüllyedned?
Férfi vagyok kérdező, de ne haragudj, én sem látom nagy számban ezeket a "nem kellek senkinek" típusú kérdéseket :/ Legfeljebb időnként bukkan fel egy-egy
"Miért csak szexre kellek a pasiknak?" (de ez se kimondottan az, amiről beszélsz a kérdésben, mert ezek a nők kellenek, max. inkább szexre)
"Ronda nő vagyok, mitévő legyek?"
"Huszon X évesen szűz és/vagy introvertált nő vagyok, hogyan nyissak a férfiak felé?"
típusú kérdések. Fordítva, a férfi részről érkező "Nem kellek senkinek" típusú kérdések pedig bőven mindennaposak, és sokkal feltűnőbbek is. A nők, akik nem kellenek a pasiknak, legfeljebb felteszik a kérdésüket, és ennyi, nem panaszkodnak heteken, hónapokon keresztül, vagy szidják a férfiakat (legalábbis messze nem olyan mértékben és stílusban, mint mondjuk az incelek), inkább próbálják elfogadni a helyzetüket a férfiakkal ellentétben, akiknek egy jó részéből sajnos nőgyűlölő lesz, ezt kár tagadni. Egyesek nem is szokták ezt letagadni közülük, hanem az ok-okozati viszonnyal indokolják ezt a gyűlölködést, amit a nők és a nőknél sikeres férfiak iránt táplálnak.
Amiben igazad van, az az, hogy az itt panaszkodó nők valóban nem nagyon szoktak itt a Gyakorin ismerkedni, hiába írnak nekik sokan privátokat. Illetve az az igazság, hogy én is megfigyeltem ezt a jelenséget, hogy sok esetben a rondább, kövérebb, igénytelenebb nők elvárásai magasabbak, mint sok szép és igényes nőé. Esküszöm neked, én egy szebb nőt előbb hódítanék meg, mint egy ronda igénytelent, és mellesleg (bár most van barátnőm, szintén a szép és igényes fajtából), de néha előfordul, hogy erősebb érdeklődést tapasztalok olyan nők részéről, akik pont az eseteim lennének, ha nem lenne párom. Csúnyább nők részéről egy ilyen esetet se tudok felhozni, a másik esetből egy év alatt négyet is. Az is beszédes, hogy Tinderen (ami a szép nők gyűjtőhelye) sokkal több lájkom és matchem volt, mint a Badoo-n, ahol a női felhozatal kilométerekkel gyengébb. Ez szerintem önmagáért beszél, szóval szerintem is létezik ez a jelenség, amit leírsz, de panaszkodni azért nem szoktak úgy, mint a hasonló kaliberű férfiak.
"A nők, akik nem kellenek a pasiknak, legfeljebb felteszik a kérdésüket, és ennyi, nem panaszkodnak heteken, hónapokon keresztül, vagy szidják a férfiakat (legalábbis messze nem olyan mértékben és stílusban, mint mondjuk az incelek)"
Mondjuk, az oldal fele ebből a 2 táborból áll. Csak az egyik oldal próbálja burkoltabban tolni. Egyébként nagyon szép ez a pártatlan "férfi" hozzászólás.
23:
"Leírod, hogy elbagatellizáljuk a férfiak hibáit. Hol volt szó itt a férfiak hibáiról?"
Itt:
"azért nincs párjuk, mert a legkisebb hibát sem hajlandók elfogadni a másik félben"
4-estől kiégtem 🤣🤣
A barátnője válogat, ezért nincs senkije 🤣
Ezt most úgy érted hogy melletted ismerkedjen, hogy találjon egy normális férfit?
Vagy nő vagy és ilyen szépen beszélsz a "barátnődről"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!