Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedjek így közben másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedjek így közben másik sráccal?

Figyelt kérdés

Mostanában megint beszélünk egy exemmel, nagyon bonyolult történet, de a lényeg, hogy most Bécsben tanul, és beszéltük már, hogy szeretnénk találkozni.

Igazából én magam sem tudom, mit várok ettől. De egyébként keres minden nap, érdeklődő, stb.

De megkérdeztem most, mikor tudna jönni Pestre, és mondta, hogy jövő héten a nagypapájához megy a kórházba, utána húsvétra haza, de vagy 2 hétig, utána a testvérével lesz valami program, és május elején tudna jönni...

Nyilván megértem, hogy van dolga, de mégis kicsit úgy jön ebből le, hogy a legutolsó helyen vagyok nála, és ha már mindenki "lement", akkor talán tudna velem is találkozni.

Csak azt nem értem, hogy akkor meg miért tartja így a kapcsolatot?

Lenne lehetőségem másokkal ismerkedni, de nem tudom, hogy ilyen szituban mi legyen. Mert ha jön, úgy is fogok vele találkozni, és így meg nem akarnék mást hülyíteni, de azt is tudom, hogy ez meg így elég reménytelen..

2023. ápr. 2. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy ez már ilyen barátság a részéről? Nem akar, tud most ismerkedni másokkal és akkor jó érzés, hogy van egy ilyen közeli emberi kapcsolata, ahol még ott van ez a korábbi szeretet féle?

Ha nagyon akarna valamit szerintem sem így időzítené a találkozót. Valahogy ezt tisztáznotok kellene, hogy ez most mi szerintem. Főleg mert az jön le, hogy neked ez még nem csak barátság.

2023. ápr. 2. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
De amúgy te gondolkodsz is néha? De most komolyan, mit remélsz? Hogy majd 3-4 havonta hazjön megdugni, te meg szerelmesen várod mikor ürít már beléd?
2023. ápr. 2. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad, hogy ex. Engedd el, kicsit legyél egyedül, és amikor már kész vagy, ismerkedj mással. Ha veled akarna lenni, mindent megmozgatna érte.
2023. ápr. 2. 16:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Nemhiába az exed, legyen is az továbbra is, ha van eszed, ha nincs, akkor talán egyszer-kétszer betéved hozzád és beléd is betéved.

Kell az neked, hogy csak használjon? Nem volt elég belőle?

2023. ápr. 2. 16:55
 5/5 anonim ***** válasza:
94%

Azért ex, mert nem működött a kapcsolat valami miatt. Miért akarsz egy ilyen embert ? Egyértelmű, hogy csak kósza numera reményében akar találkozni veled, erzesei már nincsenek feléd.

Szedd össze magad, aztán ha kiheverted a szakítást, kezdj újra ismerkedni.

2023. ápr. 2. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!