Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kihűlt házasságban megengedhetett, hogy a másik fél ismerkedjen, flörtöljön?
23 éves N
39 F
4 év házasság (1 közös a gyerek)
Van egy személy, aki felkeltette az érdeklődésem. 29 F
És van még egy, személy aki ismerkedne velem és én is vele (hasonló a munkánk)
Chatelés, Kávézás, .. ez már megcsalásnak számít a férjem háta mögött?
Nem vagyok gyerek 24 éves leszek kis idő múlva! Külföldre férjhez mentem, a gazdag páromhoz, akit munka soran ismertem meg. 18 éves korom óta van vállalkozásom, ami nem szünetelt ez idáig, mellette kismama létemre nemzetközi tanulmányaimat szintén befejeztem külföldön. Már a gyerekünk lassan oviba fog járni... neveltem a gyeremem, mellette tanultan + dolgoztam + idegen nyelven tanultam.
Vírus miatt, és egy váratlan kitölözes miatt, a párommal nincs meg a közös hullám, úgy mint régen!
Nem kaptam meg a vírus miatt és egyéb okok miatt azt a figyelmet, amitől -féleségként, nőkent... érezném magam.
És titkoban egyszerre két férfival ismerkedtem meg, de kávénál több nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!