Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Képtelen vagyok egy pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képtelen vagyok egy pasival online ismerkedni annyira unalmas. Hogyan csevegjek akkor így?

Figyelt kérdés

Lehet netfüggő vagyok vagy nem tudom de minden más ingergazdagabb a neten mint egy pasival csevegni.

Elkezdek ismerkedni, és utána meg meg kell erőszakolnom szinte magam hogy másnap is írjak neki.

Olyan érzésem van hogy tűl szűk az a terület amit egy pasibol kibirok hozni. Ez miatt egysíkúvá majd unalmassá válik az egész.

Pl

A szonszédsráccal folyamatosan csak akörül forgunk hogy jön segiteni nekem szerelni meg megyunk majd kocsmázni. És ez a maximuma az egésznek. Azaz pl a haverjaira már nem tudom kiszélesíteni a kapcsolatrendszert mert a haverjai azok a tróger nép féle, bulizni meg nem lehet vele, szóval a beülős szintnél nem tudom tovább vinni, a progik unalmasak vele, szóval néha beulni valahova az ugy elég belőle nekem. Néha segitunk egymásnak oda vissza. Mindog megbeszeljuk egymással a karrierépités vagy pasi/nőügyeket es ennyi, bezárult a "kör".

Szinte mindenkit 2 mondatban tudnék itt leírni.

Másikkal csak a szex körül forgunk, hogy mikor húzhat már meg. Erre épül az egész kapcsolattartás.

Harmadik kulfoldon van segitene nekem mindenben kimenni munkában lakásban, szeretne ismerkedni is velem, de ezen meg vacakolok hogy diplomás állást mondjak fel hogy kinttakaritsak, viszont evek ota tervezem kimenni pedig. De évek óta leköt mindig valami magyar éhbéres munja itthon, amivel nem fejkodok sehova. És vele meg ekörül körözübk állandóan. Hogy mit hogy kéne.

Vagy van az aki fiatalabb nalam es nem tudom minek akaszkodik rám.

Igazábol tehát egy szálon fut egy emberrel mindig maga a kapcsolattartás fővonala.

Itt a gyk-n meg ezer témában tudok írogatni olvasgatni.

Irto hamar megunok egy pasit ha csak egy irányvonal körül forgunk.

Nem éri el egyik sem az ingerküszöbömet. Es ezekbol jön az hogy azt hiszik azért nem keresem nem írok mert nem érdekel, vagy lehet van valakim, vagy lehet nekem ő nem tetszik, közben meg csak unom hogy pl a szomszeddal a mosógép szerelés meg a kocsmák csak a téma, a másikkal csak a szex, a harmadikkal csak a külföld es hogy ki kicsoda ismerkedés, milyen az élete kit keres milyen volt a gyerekkora, passzolunk e es ismerkedunk ismerkedunk es unom.

#kevés egy
2023. máj. 1. 09:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
#20! Gyikezz gyakrabban! Ha ismernéd, te se lennél ilyen türelmes 😁
2023. máj. 1. 13:57
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa, mar megint o? :-D
2023. máj. 1. 13:57
 23/25 anonim ***** válasza:
Valóban nem ismerem, ki lehet ez a lány.
2023. máj. 1. 13:59
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
23-addig orulj :-D
2023. máj. 1. 14:01
 25/25 anonim ***** válasza:
16: Dehogy volt felesleges. Kölcsönösen értékes, minőségi időtöltés volt. Egyedül a keresgélés nehéz értékes emberek után, de az meg szükséges, szóval az sem időpazarlás. #15
2023. máj. 1. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!