Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Képtelen vagyok egy pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képtelen vagyok egy pasival online ismerkedni annyira unalmas. Hogyan csevegjek akkor így?

Figyelt kérdés

Lehet netfüggő vagyok vagy nem tudom de minden más ingergazdagabb a neten mint egy pasival csevegni.

Elkezdek ismerkedni, és utána meg meg kell erőszakolnom szinte magam hogy másnap is írjak neki.

Olyan érzésem van hogy tűl szűk az a terület amit egy pasibol kibirok hozni. Ez miatt egysíkúvá majd unalmassá válik az egész.

Pl

A szonszédsráccal folyamatosan csak akörül forgunk hogy jön segiteni nekem szerelni meg megyunk majd kocsmázni. És ez a maximuma az egésznek. Azaz pl a haverjaira már nem tudom kiszélesíteni a kapcsolatrendszert mert a haverjai azok a tróger nép féle, bulizni meg nem lehet vele, szóval a beülős szintnél nem tudom tovább vinni, a progik unalmasak vele, szóval néha beulni valahova az ugy elég belőle nekem. Néha segitunk egymásnak oda vissza. Mindog megbeszeljuk egymással a karrierépités vagy pasi/nőügyeket es ennyi, bezárult a "kör".

Szinte mindenkit 2 mondatban tudnék itt leírni.

Másikkal csak a szex körül forgunk, hogy mikor húzhat már meg. Erre épül az egész kapcsolattartás.

Harmadik kulfoldon van segitene nekem mindenben kimenni munkában lakásban, szeretne ismerkedni is velem, de ezen meg vacakolok hogy diplomás állást mondjak fel hogy kinttakaritsak, viszont evek ota tervezem kimenni pedig. De évek óta leköt mindig valami magyar éhbéres munja itthon, amivel nem fejkodok sehova. És vele meg ekörül körözübk állandóan. Hogy mit hogy kéne.

Vagy van az aki fiatalabb nalam es nem tudom minek akaszkodik rám.

Igazábol tehát egy szálon fut egy emberrel mindig maga a kapcsolattartás fővonala.

Itt a gyk-n meg ezer témában tudok írogatni olvasgatni.

Irto hamar megunok egy pasit ha csak egy irányvonal körül forgunk.

Nem éri el egyik sem az ingerküszöbömet. Es ezekbol jön az hogy azt hiszik azért nem keresem nem írok mert nem érdekel, vagy lehet van valakim, vagy lehet nekem ő nem tetszik, közben meg csak unom hogy pl a szomszeddal a mosógép szerelés meg a kocsmák csak a téma, a másikkal csak a szex, a harmadikkal csak a külföld es hogy ki kicsoda ismerkedés, milyen az élete kit keres milyen volt a gyerekkora, passzolunk e es ismerkedunk ismerkedunk es unom.

#kevés egy
2023. máj. 1. 09:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő nem beszélgetni akar Veled.
2023. máj. 1. 09:14
 2/25 anonim ***** válasza:
74%
Te miert nem vetsz fel mas temakat? Miert csak a pasiktol varod, hogy erdekesek legyenek? Ok ezekrol beszelgetnek veled, mert ezeken a temakon keresztul lehet hozzad kapcsolodni. Kerdezd oket olyan temakrol, amikrol itt szeretsz beszelgetni. Kerdezd a velemenyuket. Te is lehetsz erdekes, nemcsak a masik.
2023. máj. 1. 09:21
 3/25 A kérdező kommentje:

A szomszédsráctol kezdve mindegyik akar valamit. Ez engem nem is zavarna.

Bennem valami nem okés.

Pl unatkozom otthon. Ezért inkább találkozom a szonszedsráccal elmegyek vele mondjuk programozni vagy kocsmázni, de még mellette is unatkozom. Ez a bajom.

Vagy hiányozna a szex. Akkor lefeküdnék azzal aki csak szexet akar, de ez tart vissza is, hogy szexelnék vele aztán mehetnék haza. Ez igy nekem már megint faék nulla semmi így.

Vagy a külföldi csetelgetunk hogy jön haza látni akar segit kiköktözni is stb. Es unom ezt is. Meg az meg végképp betesz hogy ő inkább hangüzeneteket küld meg videocsetelne én meg gyorsabban olvasok jobban tetszene ha inkább írna mert olyan sokat beszél hogy amig hallgatom az nekem baromi hosszú idő. Olvasva masodpercek alatt át tudnám nézni miről van szó. Így nem merek vele beszélni írni se mert hosszan hallgatom amiket mond es hosszu. Mint amikor pl egy évzárón beszélnek és várod mikor lesz már pont a végén végre.

2023. máj. 1. 09:22
 4/25 A kérdező kommentje:

2# en szoktam beszélni magamról is témázok én is. Ahogy itt is.

Ettől nekem nem lesz több a másik valahogy akkor sem.

2023. máj. 1. 09:23
 5/25 anonim ***** válasza:
Miert, nem tudnak hozzaszolni semmihez, nincs velemenyuk?
2023. máj. 1. 09:29
 6/25 A kérdező kommentje:

De van véleményük.

De nem mozgatnak meg valahogy agyilag.

Arra gondoltam hogy netfüggő lennék lehet ez a baj.

De ez fordítva van, arra is rájöttem. Az ingerszegény környezet miatt kényszerből netezem csak.

Ebből oróbálok kilépni azaz beszélgetek ismerkedek találkozom, és mindog az az érzésem beszelgetesek ismerkedések találkozók alatt hogy nem különb attól nem ad többet mint amikor otthon ülök egyedül.

Pl otthon ülni nekem ugyanolyan érzés, mint a szomszéddal programozni. Ingerszegény.

2023. máj. 1. 09:33
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a te eleteddel van baj, azert unatkozol. Keress valami hovvit, esetleg masik munkat. Barataid nincsenek? Azert ismerkedsz ilyen bena pasikkal, mert unatkozol. Nem a pasikkal kellene megoldani minden problemadat.
2023. máj. 1. 09:35
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Offold ki a sracokat, ha unalmasak, keress masokat. Tele van a vilag unalmas emberekkel, akik nem tudnak semmihez hozzaszolni, csak ami epp folyik az eletukben, arrol magyaraznak, de nem mindenki ilyen. Nem kell leragadni az elso par embernel, aki szoba allt veled.

Amugy meg ja, keress hobbit, kosd le magad mas dolgokkal.

2023. máj. 1. 09:39
 9/25 A kérdező kommentje:

Nem béna pasik. Valojában mindegyik jó lenne valamire.

A szomszed arra h ne otthon üljek és jó legyen a csapom mosógép stb

Aki szexet akar azzal szeretem a szexet(voltam már vele), de a csak szex nekem már megint kevés, ez miatt meg se tudok mozdulni.

Aztán kimennék külföldre is, erre meg jó aki segiteni akar mindenben de ezzel párhuzamban azt is szerveznem kéne hogy ne függjek tőle ugyanakkor, ha kell, majd le tudjak lépni is.

Barátokkal meg egymás életét terveit beszelgetjük, a bnőkre jelnleg haragszom mondjuk mosolyszünetet tartok. Hívogatnak nem veszem fel. Most ez megy.

Van hobbim pl zongorazni akarok tanulni meg van a mop dance asszem ez a neve tanulnom kéne mert készül a cégünk fellépni, egyedul elvagyok, meghát NETEZEK. Az egesz életemet képes lennék leélni egyedul egy teledonnal egy börtönben is. Nekem a gyk se unalmas. Na a gyk nem unalmas de 5 pasi az életben meg az.

Itt van vmi elcsúszva de nagyon.

2023. máj. 1. 09:40
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hagyd oket, ha unalmasak. Mert te csak erre-arra hasznalni akarod oket, mint valami alkatreszt. Keress olyat, akinek a szemelyisege jo es azzal legyel, ne hasznalni akard az embereket.
2023. máj. 1. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!