Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket mennyire zavarna ha a lánynak rosszak a fogai?

Figyelt kérdés

Kissé nehéz ez a helyzet mert zavar, ugyanakkor nagyon szép lány. Nekem a zsánerem, 28 éves, dolgozik, nincs gyereke, szingli, sötét haj, sötét bőr, nagy mellek. Ez az egyetlen negatívum ez az egy dolog. Fel is izgatott egyből a közelsége, így nem tudok ellenállni.

30 F

2023. ápr. 30. 21:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Az èn páromnak nem jók a fogai. Ez náluk családi vonás. Tesójának már 35 èvesen teljes felső fogpótlása van. Èn párom is rendszeresen jár fogászatra, amit most csináltak neki 50 ezerèrt visszaèpítèst fèl èv múlva szèttört. Kapott árajánlatot, kb 1,5 millió lesz az hogy rendbe legyen minden.

Ez mèg várat magára egy kicsit.

Ettől függetlenül egy tündèr nő, nagyon szeretem.

2023. ápr. 30. 22:12
 12/18 A kérdező kommentje:

Nem kuszák, hanem rosszak, fogkövesek.

Egyébként nekem is fogkövesedik nagyon sűrűn jűrok orvoshoz vele leszedetni, pedig én rendesen mosom, figyelek rá nekem mégis fogkövesedik.

Ezen kivül pedig igényesnek tűnik nagyon tip-top csajszi.

2023. ápr. 30. 22:38
 13/18 anonim ***** válasza:
79%

Lehet genetika miatt is rossz, vagy más egyéb betegségtől is.

Ha egyébként igényes,nehéz elképzelni hogy épp csak e téren lenne igénytelen.

2023. ápr. 30. 22:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalatot tudok csak írni.

Udvaroltam a nőnek és mivel legalább 9 pontos volt, miközben én is alfa pali így idővel összejött.

De...amikor teli szájjal nevetett...én láttam hogy hiányzik a komplett bal felső rágósora.

Ezt leszámítva gyönyörű volt...nem simán szerettem hanem szerelmes voltam.

És mivel ő velem volt az enyém volt vázoltam neki a szitut hogy ez tré. A dokival is ledumàltam és kifizettem. És most màr gyönyörű fogai vannak.

2023. ápr. 30. 23:01
 15/18 anonim ***** válasza:
72%
Vidd el fogorvoshoz.
2023. ápr. 30. 23:24
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig mostam meg minden, mégis felül tönkrementek. Megvan csinálva az összes.
2023. máj. 1. 00:14
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha csupán a fogai rosszak, és ez nem társul taszító száj szaggal, engem nem zavarna.
2023. máj. 1. 05:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha büdös tőle a szája,az eléggé zavar,általában kiáró ok.
2023. máj. 1. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!