Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Már előre félek a találkozástó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már előre félek a találkozástól. Férfiak titeket mennyire zavarna ha meglátnátok hogy egy lánynak kicsit csúnyák a fogai? 23/l

Figyelt kérdés
Első találkozás lenne de nem mondtam el neki hogy szégyellem a fogaim mert féltem hogy így el se jönne a találkozóra. Egy korábbi baleset miatt letört egx darab a két első fogamból mellette pedig nem nőtt ki kiskoromba így hiányos kicsit hézagos. Nagyon szégyelltem mindig is, mosolyogni se mertem soha így önbizalmam sincs nagyon. Volt barátom se tetszett elsőre és azt mondta nem vagyok valami szépség. Meg akarom csináltatni már régóta de nagyon drága nincs még rá pénzem. Szerintetek így esélyem se lesz nála? El fog undorodni tőlem ha meglát?
2016. máj. 22. 10:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Messze nem fogja annyira zavarni, mint amennyire téged zavarna fordított esetben.
2016. máj. 22. 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Én találkoztam ilyen lánnyal, vakrandink volt és azt mondom, abszolút nem probléma.

Ha az ami megvan nem fekete vagy ilyesmi akkor mi lenne a gond? Ez egy ilyen dolog előfordulhat bárkivel. Szerintem semmiben nem okoz hátrányt. Ha valakit megkedvelek vagy megszeretem, akkor nem ezen fog múlni. Hogyha igen, akkor annyit is ért a egész. Szerintem ez egy amolyan "szűrő" nálad, hogy kivel érdemes foglalkozni. Te elmondtad mi a probléma és mik az okai. Ha valaki egy ilyen apróságot nem képes elfogadni, jobb is, hogy megy tovább a dolgára.

Persze ez csak az én személyes véleményem, ebből általános következtetést levonni az egész férfi társadalomra nézve: nem érdemes :)

2016. máj. 22. 11:06
 3/6 RRR ***** válasza:

semennyire

nem fogból állsz csak

aki emiatt kritizál,az hülye,kár vele foglalkoznod

ne szégyelld ,mosolyogj,mert az rosszabb ,ha "fapofa" vagy

viszont ,ha vidám,mosolygós akkor nyert ügyed van ,hidd el

2016. máj. 22. 11:23
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
"Fogorvosok vagy aki ért hozzá! Mit lehetne csinálni a fogaimmal? 23/l" Egészség kategoria.
2016. máj. 22. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:

120 ezerből az elülső felső 4 fogadat tökéltesen szépre megcsinálja bármelyik fogorvos.

Tudom nem kevés pénz, de 23 éves vagy és látszik az írásodon, hogy nagyon rányomta az életedre a hatását ez. Muszáj leszel megcsináltatni.

Egyébként engem sem zavarna, ha tényleg nem feketék-elrohadóak a fogai. Igazából ha minden más stimmel és jó kapcsolat lenne, akkor még ki is fizetném neki a fogorvost.

2016. máj. 22. 12:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha ilyen helyzetben lennék, lehet, hogy inkább az választanám, hogy őszintén megírom előre, hogy mi a helyzet a fogaimmal, azzal együtt, hogy nagyon zavar, és most spórolok a helyreállító fogászati kezelésre, ahelyett, hogy - lehet, hogy teljesen feleslegesen - végig stresszelném emiatt a randit, meg az előtte levő időszakot, ott meg esetleg végig azon kattogna az agyam, hogy mégis mit gondol magában.

Jó esetben egy megértő, együttérző férfival randizol, aki ezek után nem igénytelenségnek fogná fel ezeket a hiányosságokat, másrészt tudná, hogy ez átmeneti helyzet, és ennek megfelelően állna hozzá.

Utánajártál egyébként, hogy biztosan nem lehetne helyreállítani a metszőfogaidat TB alapon?

Tudtommal a fogorvosi egyetemeken is van olyan lehetőség, hogy gyakorlatukat töltő orvostanhallgatók kezelnek, ha van társadalombiztosításod, és kizárólag a kezelések tényleges anyagköltségét kell fizetni, munkadíjat, amit egy privát fogorvos felszámítana, nem.

2016. máj. 22. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!