Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félek a találkozástól, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a találkozástól, mit tegyek?

Figyelt kérdés

15/F vagyok.

Kb. 2 hónapja megismertem facebookon egy csajt, a közelben lakik.

Beszélgettünk... Tetszik nekem és valószínűleg én is tetszem neki.

Talán a hétvégén meg lesz az első találkozás is..

Sétálni megyünk, de rettenetesen félek, hogy kínos lesz, mert nem tudunk miről beszélni.

Én nagyon csendes vagyok, szóval a csendeseknél is csendesebb.

Persze, próbálkozni fogok, de félek..

Mit tanácsoltok?

Életem első randija lesz, a csaj 14 éves.

Ez a harmadik randi amit szervezünk, de eddig egyik sem valósult meg, az utolsót én mondtam le, annyira féltem (persze, nem így mondtam neki).

Ha ezt is lemondom, akkor szerintem több esélyem nem lesz, pedig ritka, hogy bejövök egy ilyen jó csajnak.

helpppppppppppppp

2015. jan. 12. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Most egy olyan dolgot izgulsz túl, amit tök felesleges. Neten tudsz vele normálisan beszélni? Mert ha igen, akkor élőben még jobb lesz. Próbálj megnyugodni és mindenképp menj el a randira, ne mondd le.
2015. jan. 12. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Az első randim előtt anno én is féltem, de amikor megláttam távolról a lányt, elmúlt minden aggodalmam, Komolyan :) És be nem állt a szám egész este ;D
2015. jan. 12. 19:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Aterzem amit erzel, tudom milyen izgulni. En is talalkozom gyakran egy fiuval, mar harmadjara, megis minden "randi" elott parazok.. de mikor meglatom, feloldodok, es konnyebb lesz minden:)

L\16

2015. febr. 10. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!