Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félek az első találkozástól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek az első találkozástól, miért?

Figyelt kérdés

Az interneten megismertem egy lányt, sokat beszélgettünk, telefonon egy órát szinte mindig. Most már eljött az idő, hogy találkozzunk. Egy fagyizást beszéltünk meg (időpont még nincs), de én már előre izgulok, félek, h majd eljön az a kínos csend:(

Nem azt akarom, h írjátok le, h miről beszéljünk, hanem azt mondjátok meg, hogy készüljek rá, hogy nem izguljak. Már arra is gondoltam, h írok kártyára témákat és majd onnan lesek, de azt meg észre veszi.

2009. júl. 2. 22:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne butáskodj! Ha telefonon órákat tudtok beszélni, nem lehet baj! Az a legfontosabb, hogy ne izgulj, és akkor minden flottul fog menni. Gondolj úgy az egészre, hogy találkozunk, és vagy össze jön, vagy nem, mit veszthetek... max nem találkoztok többet. Veszíteni valód nincs. Ezzel a tudattal szerintem könnyebb, mintha "rágörcsölnél".

Szóval gondolj úgy az egészre, hogy elmegyek meginni egy haverral egy sört (elnyalni egy fagyit :) ), és akkor nem lehet gond! :)

Sok sikert, ügyes légy!!!!

2009. júl. 2. 23:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval ne izgulj nyugi :D egyébként a lányok mindig jobban izgulnak h teccünk-e jó e a sminkünk stbb :D nyugi nópara 14L :D puszi sok siker :D és Sok szerencsét :D
2009. júl. 2. 23:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez csak sima első alkalmas izgulás, mindenki ugyanígy érez. Egyszerűen add magad, a kártyát meg felejtsd el, mesterkéltnek hat (és valjuk be, gáz is), add magad, ha nem tetszik, akkor később se lenne jó. Amúgy meg, ha már órákat beszéltetek telefonon, akkor nagyon nagy baj nem lehet, itt is ugyanúgy megy a dolog :)
2009. júl. 2. 23:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszoló voltam, 30L :))) De örülök, hogy a tizenévesek is így látják :) Azért ha majdhogynem két generáció is ugyanúgy gondolja, akkor szerintem hinned kéne nekünk :) Szal ne izgulj! Tudod, csak sörözni mész a haverokkal... ;)
2009. júl. 2. 23:09
 5/12 anonim ***** válasza:
6%

Verd ki a tali előtt.............. igen, jól hallottad, sokat segít.

Hisz még csak fagyizni viszed, "nyalókázni" csak következő alkalommal fog.

2009. júl. 2. 23:13
 6/12 A kérdező kommentje:

Honnan jöttél rá, hogy fiú vagyok?

Köszi a válaszokat, és majd lenyalom magam a sárga földig!

2009. júl. 2. 23:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Az szuper lesz! Nincs is szívderítőbb látvány, mint amikor a pasi benyomva jön az első randira! Én tuti beléd szeretnék!!! Pláne még ha rám is lehelnél.... hmmmmm.... Na jó, azért egy jó "lélekerősítő" tényleg nem árt. EGY!!!
2009. júl. 2. 23:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az első mondatodból és azon belül is az 5.szóból.

Legyél vele kedves, megértő, vicces, lazulj el.

Legyél önmagad.

Ha így teszel akkor biztos összejön.

De ha esetleg nem jön össze akkor se bánkódj, mert halálra itélt dolog lett volna ha "kártyáról" beszélgetsz vele és úgy tetszel meg neki.

Fogd fel úgy hogy nincs veszíteni valód. 19/F

2009. júl. 2. 23:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Igenis van okod izgulni, mert állati kínos, ha egy srác nem tud beszélni. Olyankor a lány a barátnőivel a háta mögött kiröhögi, hogyan lehet ekkora kuka. Ha úgy érzed, fontos a lány, akkor erőltesd meg magad, legyél nyugodt, laza, intelligens, legyél megértő, jófej. A vicceket inkább hanyagold, nem mindenki bukik rá. Amúgy ha ez a lány kicsit is hasonlít a többiekre, akkor már egy héttel a fagyizás előtt is azon fog dolgozni, hogy aznapra tökéletes legyen. Miattad. Szóval, sok sikert!
2009. júl. 2. 23:22
 10/12 anonim ***** válasza:

én továbra is azt ajánlom hogy verd ki de rendesen.

Vagy kérd meg rá valamelyik LÁNY ismerősödet.

2009. júl. 2. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!