Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek az első találkozástól, miért?
Az interneten megismertem egy lányt, sokat beszélgettünk, telefonon egy órát szinte mindig. Most már eljött az idő, hogy találkozzunk. Egy fagyizást beszéltünk meg (időpont még nincs), de én már előre izgulok, félek, h majd eljön az a kínos csend:(
Nem azt akarom, h írjátok le, h miről beszéljünk, hanem azt mondjátok meg, hogy készüljek rá, hogy nem izguljak. Már arra is gondoltam, h írok kártyára témákat és majd onnan lesek, de azt meg észre veszi.
Ne butáskodj! Ha telefonon órákat tudtok beszélni, nem lehet baj! Az a legfontosabb, hogy ne izgulj, és akkor minden flottul fog menni. Gondolj úgy az egészre, hogy találkozunk, és vagy össze jön, vagy nem, mit veszthetek... max nem találkoztok többet. Veszíteni valód nincs. Ezzel a tudattal szerintem könnyebb, mintha "rágörcsölnél".
Szóval gondolj úgy az egészre, hogy elmegyek meginni egy haverral egy sört (elnyalni egy fagyit :) ), és akkor nem lehet gond! :)
Sok sikert, ügyes légy!!!!
Verd ki a tali előtt.............. igen, jól hallottad, sokat segít.
Hisz még csak fagyizni viszed, "nyalókázni" csak következő alkalommal fog.
Honnan jöttél rá, hogy fiú vagyok?
Köszi a válaszokat, és majd lenyalom magam a sárga földig!
Az első mondatodból és azon belül is az 5.szóból.
Legyél vele kedves, megértő, vicces, lazulj el.
Legyél önmagad.
Ha így teszel akkor biztos összejön.
De ha esetleg nem jön össze akkor se bánkódj, mert halálra itélt dolog lett volna ha "kártyáról" beszélgetsz vele és úgy tetszel meg neki.
Fogd fel úgy hogy nincs veszíteni valód. 19/F
én továbra is azt ajánlom hogy verd ki de rendesen.
Vagy kérd meg rá valamelyik LÁNY ismerősödet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!