Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek az első találkozástól, miért?
Figyelt kérdés
Az interneten megismertem egy lányt, sokat beszélgettünk, telefonon egy órát szinte mindig. Most már eljött az idő, hogy találkozzunk. Egy fagyizást beszéltünk meg (időpont még nincs), de én már előre izgulok, félek, h majd eljön az a kínos csend:(
Nem azt akarom, h írjátok le, h miről beszéljünk, hanem azt mondjátok meg, hogy készüljek rá, hogy nem izguljak. Már arra is gondoltam, h írok kártyára témákat és majd onnan lesek, de azt meg észre veszi.
2009. júl. 2. 22:56
11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: te egy picit beteg vagy, de veszteni nem vesztek vele semmit.
De azt meg én sem szeretném, h én beszélek egész végig.
2009. júl. 2. 23:28
12/12 anonim válasza:
legyél kicsit te is "betegebb".
veszteni nem vesztesz vele semmit??????.......... mármint mivel?????
azt teszed amit ajánlottam?????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!