Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők szerint semmit se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők szerint semmit se számít ismerkedésnél a pasi egzisztenciája akkor miért veszik alapnak a nettó 500-700 körüli fizetést?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 12:09
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
70%

Pont azt tapasztalom, hogy a jól kereső férfiaknak fontos, hogy a nő is keressen hasonlóan jól.

Tinderen tapasztaltam, hogy a jobb beosztásban dolgozó férfiak első néhány kérdése között ott volt a mit dolgozol, és mikor megtudták hogy nem vagyok sem felső, de még csak középvezető sem, sőt egy kifejezetten "lenézett" állásom van, jött a ghosting :) (mármint a részükről)

Pedig egyáltalán nem biztos, hogy annyi a havi összbevételem, amit abban az állásban megkapok, lehet még ezer más forrásból is jövedelmem (pl. lakáskiadás, befektetés, másodállás stb.)

2023. ápr. 30. 18:38
 12/35 anonim ***** válasza:
15%
a másodállással nem dicsekednék.
2023. ápr. 30. 18:52
 13/35 anonim ***** válasza:
11%
Nem alap a 600 ezer nettó. De aki nem teljesíti annak marad a marokmarcsa vagy egy dagadt nő.
2023. ápr. 30. 19:14
 14/35 anonim ***** válasza:
31%

Könnyű ezt így most mondani, hogy csak akarat kérdése stb. Meg ezek a semmitmondó motiváló szövegek. Aki mögött nem volt szülői háttér és nem tanult szakmát, és semmiben nem kirívóan tehetséges, valamint nem is bűnöző az nem fog jól keresni. Meg sok munka olyan, hogy olyan stresszes hogy pár éven belül elvinne az infarktus, sok tahó beképzelt kollégával akiknek csak egy pofon kéne egy lapáttal.

Egyébként ha felvázolva a helyzetet.

Kevés fizetés + dagadt nő / csúnya nő

Sok fizetés + stressz + jó nő

én az elsőt választanám, azért mert eldöntöttem hogy nem fogok stresszelni, mert dolgoztam olyan helyen ami jó karrierrel kecsegtetett, de minden reggel hasmenésem volt, 3x mentem wc-re, égett a gyomrom, utáltam az egészet, meg utáltam belenézni is a tükörbe.

Amióta nem vagyok ott, voltam sokáig munkanélküli is, soha nem utáltam belenézni a tükörbe.

2023. ápr. 30. 23:16
 15/35 anonim ***** válasza:
26%

14

Ezen a "szülői segítségen" mondig kipusztulok... Magyarországon ingyenes a felsőoktatás. Nagyon rottyon kell legyen egy család, hogy egy olcsó kolit ne tudjon kicsengetni a gyereknek, ha az mondjuk még vállal valami munkát az egyetem mellett. Az meg szerintem teljesen érthető, hogy normális körülmények közt felnőtt ember nem keveredik putrisokkal.

És félreértés ne essék, nem az egyetem számít. Ismerek értelmiségi családokat, ahol a gyerek tetoválóművész, légiutaskísérő vagy épp egy sztárétterem szakácsa lett. Nem végeztek egyetemet, de a szakmájuk legjobb kurzusát csinálták végig.

2023. máj. 1. 07:21
 16/35 anonim ***** válasza:
34%

"Magyarországon ingyenes a felsőoktatás"

[link]

38F incel

2023. máj. 1. 07:24
 17/35 anonim ***** válasza:
73%
16. Ugye tudod, hogy vannak államilag támogatott képzesek?
2023. máj. 1. 07:27
 18/35 anonim ***** válasza:
36%

17

Honnan tudná? Valszeg az elemiből is kibukott.

2023. máj. 1. 07:31
 19/35 anonim ***** válasza:
2%

"Ugye tudod, hogy vannak államilag támogatott képzesek?"

Elhanyagolhato szamban.

"Valszeg az elemiből is kibukott"

Negy tantargybol voltam veretlen a tanulmanyi versenyeken.

38F incel

2023. máj. 1. 07:50
 20/35 anonim ***** válasza:
64%

19

Konkrétan nem igaz, hogy elhanyagolható számban vannak ingyenes helyek.

2023. máj. 1. 08:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!